От БЛС определят като прибързано решението за спиране на плановия

...
От БЛС определят като прибързано решението за спиране на плановия
Коментари Харесай

Лекарите бесни на реверансите към футбола

От БЛС дефинират като преждевременно решението за прекъсване на плановия банкет в лечебни заведения и показват неодобрение от неравностойното отношение към медицинските заведения и по отношение на спортните мероприятия.

Организацията сигнализира, че " обстановката в България към този момент не е спокойна. Всеки ден чуваме за следващата болница или обитаемо място останали без медици. Лекарите и експертите по здравни грижи са на ръба на психическото и физическото оцеляване.

От БЛС желаят затваряне на нощните заведения и нощни заведения освен в обособени общини, а в цялата страна. Те упорстват още спортните мероприятия, по време на които не може да бъде обезпечена нужната отдалеченост и съблюдаване на противоепидемичните ограничения, да се организират без аудитория.

" На този декор, до момента в който продължава да се прави поклон към футбола, към нощните заведения и нощните заведения, излиза заповед, с която се прекратява плановият банкет и плановата оперативна дейност в лечебните заведения в областите със заболеваемост над 120 души на 100 000 население.

Нужна е уравновесена суровост, с цел да съумеем да приобщим обществото към тях, тъй като осем месеца след началото на епидемията у нас обществото ни е разграничено. Трябва да бъдем рационални! БЛС не желае стопанската система да стопира и страната да бъде затворена.

За тези 8 месеца бизнесът привикна с " новата действителност. В нощните заведения и нощните заведения, на стадионите обаче спазването на ограниченията е невероятно и всички ние сме очевидци на това ", разясняват от БЛС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР