От Българския футболен съюз категорично отрекоха информацията на Меридиан мач,

...
От Българския футболен съюз категорично отрекоха информацията на Меридиан мач,
Коментари Харесай

БФС: Бой не е имало! Преувеличават!

От Българския футболен съюз изрично отхвърлиха информацията на " Меридиан мач ", че в съблекалнята на националния тим до 18 години се е стигнало до физическа разпра сред двама футболисти - Димитър Стоянов от " Славия " и Мартин П. Петков от " Левски " и селекционера Ангел Стойков.

Според пресслужбата след равенството 1:1 с Индия е имало диалог на висок звук в съблекалнята, само че не и физическа разпра. За bTV от там обявиха, че атмосферата в отбора е добра. Това е мнението и на двамата футболисти, и на селекционера.
Треньорът на футболните юноши набил двама национали Ангел Стойков работил в съблекалнята след мач на шампионат в Русия
Пред bTV президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов съобщи поддръжката си за Стайков и допусна, че абсурдът е почнал от родител на футболист, който не получава задоволително опция за изяви в отбора.
Венци Стефанов: Заставам зад Ангел Стойков. Малко им е (ВИДЕО) Президентът на "Славия " съобщи, че знае от къде е почнал абсурда
Националният тим до 18 години приключи на 7-мо място от 12 тима на шампионата " Валентин Гранткин " в Санкт Петербург, Русия. Възпитаниците на Стойков записаха две равенства (срещу Молдова и Индия) и две загуби (срещу Русия и Гърция) в шампионата, а в последния си мач победи Молдова след дузпи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР