От бабите си знаем, че свинската мас гони болестите надалеч,

...
От бабите си знаем, че свинската мас гони болестите надалеч,
Коментари Харесай

Ако маста е гранясала, веднага направете това, за да я оправите

От бабите си знаем, че свинската мехлем гони заболяванията далеко, по тази причина и практичните домакини постоянно гледат да имат едно бурканче в ресурс, на което да разчитат когато и да е.

Този скотски артикул обаче има способността да гранясва. Получава се един противен мирис, който ни кара да стоим надалеч от съда със свинска мехлем.
Баба ми е споделила, че свинската мехлем гони заболяванията далеко
Свинската мехлем е известна със своите многочислени изгоди още от времената на нашите баби и дядовци. Голяма част от настоящето потомство под...

Съществува елементарен трик, с помощта на който можете да поправите стореното и освен това с минимални старания.
Как да спасим гранясалата мехлем в буркана?
Хората, които сами си подготвят свинска мехлем, е добре да са осведомени със следните няколко тънкости, които ще им бъдат доста потребни в бъдеще и в никакъв случай няма да се сблъскват с казуса с гранясването.

Още, до момента в който сланината се обработва, е добре да престои за няколко часа накисната в студена вода. Ако на всеки 5 кг свинка мехлем се долива по 1 литър мляко, тя ще остане бяла и зърнеста.
Използвайте свинска мехлем и излекувайте болката в ставите!
Има доста аргументи заради които може да се появи болежка в ставите и това надалеч не е единствено напредването на възрастта.  Компрес от сол...

Течността би трябвало да се остави да ври, до момента в който млякото не падне на дъното, пресечено. След като това се случи, маста се прецежда през марля.

Ако обаче не сте минали през тези няколко стъпки и в последна сметка резултатът е гранясала мехлем, побързайте да извършите следното. В тенджера излейте прясно мляко, нарязана ябълка, овъглено парче самун и кромид вманиачен. Добавете маста и варете. След това прецедете. От неприятния мирис няма да има и диря.

Към животинския артикул може да се прибавят и няколко капки лимонен сок. Той също съумява да обезврежда неприятните миризми.

Надяваме се да сме ви били потребни и идващия път да имате на разположение решение на този проблем!

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР