Oт Apple са изпратили мейл до своите служители, че ще

...
Oт Apple са изпратили мейл до своите служители, че ще
Коментари Харесай

Служителите на Apple ще се върнат в офиса през септември под хибриден модел

Oт Apple са изпратили мейл до своите чиновници, че ще се чака да се върнат в офиса три дни в седмицата, започвайки от 5 септември.

Всички чиновници в Bay Area ще идват във вторник и четвъртък, в допълнение към трети ден всяка седмица, който се дефинира въз основа на обособените екипи. Служителите имат опция да работят отдалечено два пъти седмично.

Новината бележи началото на доста забавения хибриден работен модел на Apple, който беше разгласен през юни 2021 година Съобщението провокира вълна от активизъм в компанията, защото чиновниците стачкуваха против връщането на работа. Тези митинги замряха, защото Apple продължи да отсрочва хибридния модел на работа заради пандемията.

Изпълнителният шеф Тим Кук и старшият вицепрезидент на софтуерното инженерство Крейг Федериги изпратиха мейл до личния състав, в който се споделя, че въвеждането на пилотен план за хибридна работа е „ чудесна опция да се съберем, да се свържем още веднъж с нашите екипи и да се срещнем персонално с нови сътрудници. Това беше преход за доста от нас, защото се ориентирахме в изменящите се проценти на случаи в доста елементи на света, тъй че благодарим ви за работата в екип и професионализма, до момента в който продължаваме напред. “

Според тях тази рамка ще усъвършенства способността да се работи гъвкаво, като в същото време се резервира персоналното съдействие, което е толкоз значимо за културата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР