От 4 декември в книжарниците ще може да откриете една

...
От 4 декември в книжарниците ще може да откриете една
Коментари Харесай

100 Кила с автобиография, строи си къща

От 4 декември в книжарниците ще може да откриете една нова книга. Тя е автобиография, написана е доста лековато, по този начин се и чете, а на корицата й има човешка глава. Тя наподобява повече на Аватар от кино лентата на Джеймс Камерън, само че изненадващо припомня и на Гай Юлий Цезар. Всъщност това е автобиографията на рапъра 100 кила, който типично за самия него се майтапи, че може би е единствения човек написал книга преди да приключи междинното си обучение (това е истина) и преди да е прочел такава (това към този момент в действителност е шега).

Снимка: bTV Media Group

" Книгата стартира от детството ми. Аз съм израсъл без наставнически надзор - това си е независимост. После в бизнеса, без продуценти, компании и всевъзможни хора, които да ми дърпат конците и да ми споделят: " Така в този момент не се прави, не може да си кръстиш песента " Гугутки по масата ". За мен можеше всичко, тъй като бях предпочел да мина пътя си самичък. Разбира се, това си носи своите последици и вместо да съм прочут след 5 години и богат. То след 15 аз съм просто прочут, само че не богат. ", споделя рапърът в студиото на " COOL..T ".

Явор Янакиев - както е същинското му име, е роден във Варна, в квартал " Аспарухово ". Като доста дребен родителите му се разделят, по този начин той и брат му постоянно остават без надзор. В книгата си Явор споделя за бедността, в която е живеел, за любовта му към футбола и това на какво те учи спортът. За запознанството си с Мишо Шамара и първите стъпки в българския рап.

" Той е индивидът, който ми подаде ръка първоначално. Даде ми опцията да се показвам посредством музика и да запиша първите ми тракове. Иначе ми е взел едни 7 години. Аз на този човек му бях доста огромен другар. 24 часа можеше да разчита на мене. След това в годините видях, че обърна палачинката и стартира да ме назовава по всевъзможен метод, което ме накара да се замисля, като работих за него, не бях ли подобен, какъвто ме назовава, че в този момент ме назовава по този начин? И, общо взето, в един миг се разделихме, аз продължих по моя път и несъмнено независимо се оправих доста по-добре, в сравнение с с него ", споделя Килата.

Той е притежател на купата " Рапър на годината " цели 6 пъти. Никой различен не е получавал оценката толкоз доста пъти. В изявлението си за " COOL..T " 100 Кила споделя и за сбъдването на една фантазия - тази да има личен дом. В момента си строи дребна къща във Варна, в която счита да живее с дългогодишната си другарка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР