От 28 април до 5 май абонатите на ще могат

...
От 28 април до 5 май абонатите на ще могат
Коментари Харесай

Великденски празници с А1 Видеотека и намаления до 50%

От 28 април до 5 май клиентите на ще могат да наемат хитови заглавия на промоционални цени 
Интерактивната телевизионна платформа на А1 -, ще предложи хитови фамилни филми и анимации с понижение сред 40% и 50%. Заглавията са подобаващи за цялото семейство и могат да бъдат наети непосредствено от А1 Видеотека за интервал от 48 часа, през който потребителите могат ги гледат колкото пъти желаят. Филмовият Великден ще се организира сред 28 април и 5 май, а измежду понижените заглавия се подреждат „ Спайдърмен: Завръщане вкъщи “, „ Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата “, „ Как да си дресираш змей “ – първа и втора част, „ Миньоните “ и „ Аз, проклетникът “ 1 и 2 и други.

Наемането на филми става непосредствено през платформата, като потребителите би трябвало единствено да изберат заглавието, с което желаят да се забавляват и своя PIN код. Сумата, която след понижението варира сред 2,49 и 2,99 лв., се прибавя към месечната фактура на клиента. По този метод клиентите на Xplore TV могат да провеждат сами своето фамилно кино на много по-достъпна цена, в уюта и сигурността на личния си дом, и с богат избор от филми, с които да се забавляват.

Великденският фамилен кино маратон, който А1 предлага на потребителите на, включва топ кино продукции като „ Спайдърмен: Завръщане вкъщи “ и „ Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата “. За феновете на скандинавската поп група от 1970-те на 20-ти век и сантименталните комедии подобаващ избор е мюзикълът, въодушевен от песните на АBBA, „ Mamma Mia! “ В звездния актьорски състав са неподражаемите Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт и Джули Уолтърс.

Малки и огромни фенове на могат да се забавляват и с анимациите „ Спондж Боб: Гъба на изсъхнало “, както и с приключенията на обичаните на няколко генерации костенурки-нинджа с „ Костенурките Нинджа: На ярко “. Сред филмите, които през празничната седмица ще бъдат на промоционални цени в А1 Видеотека, са също и „ Как да си дресираш змей “ – първа и втора част, „ Миньоните “ и „ Аз, проклетникът “ 1 и 2. Привлекателно предложение за празничните дни със фамилията вкъщи е и пълнометражният филм „ Смърфовете “, в който номинираната 4 пъти за „ Златен глобус “ София Вергара се превъплъщава в ролята на Одил Анджелу.

В А1 Видеотека клиентите на разполагат с богато многообразие от над 20 000 заглавия на първокачествени филми и сериали. Зрителите могат да намерят подобаващи за разнообразни възрасти и жанрови желания филми, които да гледат в уюта на личния си дом. За тяхно облекчение с времето платформата се приспособява към техните усети и с помощта на AI извежда на напред във времето персонализирани рекомендации. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и надписи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР