От 22 февруари Петър влиза в сборен лагер с националния

...
От 22 февруари Петър влиза в сборен лагер с националния
Коментари Харесай

Петър Иванов представя Русе на Европейското първенство по спортна стрелба в Естония

От 22 февруари Петър влиза в събирателен лагер с националния тим, където ще се готви за присъединяване си в Европейското състезание

Русе ще има участник в Европейското състезание по спортна пукотевица през месец март в Талин, Естония.

Тръгналият от редиците на Ученическата спортна школа Петър Иванов, след мощно показване на Държавното състезание, “Гран при София ” и “New olympic hopes “, завоюва лидерската си позиция в състава за шампионата на Стария континент.

На Държавното състезание в София, провело се от 6 до 9 февруари, Петър сложи нов държавен връх във финала на дисциплината 10 метра въздушен револвер. Седмица по-късно от присъединяване си в проведения от Български стрелкови съюз интернационален шампионат “Гран при София ” и “New olimpic hopes ” Петър завоюва 2-ро и 3-то място и още веднъж във финалната прострелка усъвършенства за повторно личния си държавен връх.

От 22 февруари Петър влиза в събирателен лагер с националния тим, където ще се готви за присъединяване си в Европейското състезание.

Откритието на Ученическата спортна школа и треньорката Севдалина Стоянова Петър стартира тренировки по пукотевица, когато е 5 клас. Безспорен медалист в надпреварите през последните две години. През 2022 година той получава и покана за националния тим на юношите, където прави първите си интернационалните стартове. От присъединяване си в тях печели първите си по този начин скъпи медали - злато от шампионата в Нови Сад, бронз от присъединяване си в Walther

Youth Cup и бронз още веднъж от „ Гран при Белград “. Така Петър се утвърждава измежду любимците за Европейското състезание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР