От 22.00 ч. на 22 март 2020 година Румъния забранява

...
От 22.00 ч. на 22 март 2020 година Румъния забранява
Коментари Харесай

Румъния затваря гранците си

От 22.00 ч. на 22 март 2020 година Румъния не разрешава влизането на нейна територия през Граничен контролно-пропусквателен пункт на държавната граница на задгранични жители и лица без поданство, като се изключи случаите, когато прекосяването се прави пренос през откритите за задачата със прилежащите страни директни коридори.

По изключение на територията на Румъния е позволено влизането на задгранични жители и лица без поданство, принадлежащи към следните категории: членове на семейство на румънски жители, както и членове на фамилията на жителите на други държави-членки на Европейски Съюз и Европейското икономическо пространство или на Конфедерация Швейцария, пребиваващи в Румъния.

Лица, които имат виза за дълготрайно престояване, позволение за престояване или различен документ, равностоен на разрешението за престояване, издадено от румънските управляващи, според държавната разпоредба за незабавни случаи № 194/2002 по отношение на режима на чужденците в Румъния, или равностоен на тях документ, публикуван от управляващите на други страни, според законодателството на Европейски Съюз.

Хора, които пътуват в осъществяване на професионален ангажимент, заверен с виза, позволение за престояване или различен равностоен документ.

Дипломатически или консулски представител, личен състав на интернационалните организации, боен личен състав или личен състав, предоставящ филантропична помощ.

Пътници в директно прекосяване, включително тези, които са репатрирани вследствие на даване на консулска отбрана, както и такива пътуващи по наложителни аргументи (медицински или семейни), както и лица, които имат нужда от интернационално протекция, или по други филантропични аргументи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР