От 20 години живея на Запад и съм научил една

...
От 20 години живея на Запад и съм научил една
Коментари Харесай

Топ лекар с голяма молба към премиера

От 20 години пребивавам на Запад и съм научил една елементарна политическа истина, която се ползва на всички места - не се влиза в диалози с фашизоидни популисти. За това прикани във " Facebook " доктор Аспарух Илиев.

Така им се дава сцена за спектакъл и изява, която те постоянно употребяват за оптимален скандал.

Губещ постоянно е рационалният и толерантният.

Нямам никакво пояснение за следващата работна група на тематика " Здравеопазване и мерки=

Подозирам, че е било препоръчано от " Възраждане " като " решение " в подмяна на мира - остроумен ход да усилят медийните си " зацапвания ". От страна на кабинета по този начин се купува успокоение, само че на каква цена - популистите ще се опитат да станат още по-гласовити и проблематични, това е шансът им.

Естествено, министър председателят взема решение самичък, той е определен от гласоподавателите и има законното право за това (нещо, което нито един от нас няма), само че по никакъв метод не се подкрепя работата на всички ни, които успяхме с неимоверни старания последните месеци да заглушим устите на медицинските популисти.

Подозирам, че министър председателят Петков разчита да ги обезврежда и заглуши с тази работна група, само че се притеснявам, че ще се получи противоположното. Дано да бъркам, въпреки всичко договарянията в предизборната коалиция бяха доста сполучлив ход.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР