От 20 декември до 1 януари най-фрапиращото превишение на скоростта

...
От 20 декември до 1 януари най-фрапиращото превишение на скоростта
Коментари Харесай

Шофьор кара със 172 км/ч в София, а друг в Сливенско - с 232 км/ч

От 20 декември до 1 януари най-фрапиращото превишение на скоростта е на територията на Столична дирекция на вътрешните работи - с над 122 км/час от допустимото. Това сподели Мария Ботева от отдел " Пътна полиция " към Главна дирекция " Национална полиция " по време на брифинг, цитирата от  Агенция " Фокус " .
" В случаите, в които приказваме за превишаване на скоростта. През тези дни от 20 декември до 1 януари най-фрапиращата скорост, която е открита в обитаемо място е на територията на Столична дирекция на вътрешните работи. При ограничаване 50 км/час. за обитаемо място, лидерът е минал със 172 км/час. Превишението е 122 км/час.  Глобата, която ще бъде получена е 1400 лева, 3 месеца отнемане от право да се ръководи МПС и лишаване на 12 контролни точки. Подобен случай е регистриран на територията на ОДМВР - Русе ", споделя още Ботева. Тя прецизирала, че превишението там е 97 км/час. 

" За извъннаселено място най-фрапиращата скорост, която са засекли чиновниците на " Пътна полиция " е на територията на ОДМВР - Сливен. При ограничаване 140 км в час, водачъте минал с 238 км в час, превишението е 98 км. Глобата ще бъде 1550 лева На територията на ОДМВР - Видин при ограничаване 60 за извъннаселено място, лидерът е минал със 142 км/час., превишението е 82 км, санкцията 900 лв , заявила още Ботева. 

Според нея главните аргументи за злополуките са неправилните маневри и несъобразена скорост. " Третият камшик е отнемането на преимущество ", допълнила още Ботева. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР