От 18.00 часа, в президентската институция ще се състои консултативна

...
От 18.00 часа, в президентската институция ще се състои консултативна
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Президентът Радев свиква спешно КСНС. Отсвири Киро и политическите лидери

От 18.00 часа, в президентската институция ще се състои консултативна среща, на която ще бъдат разисквани рисковете и заканите пред националната сигурност вследствие на настоящите спорове и ограничения за тяхното минимизиране. Тема на срещата ще бъде и нуждата от софтуерно възобновяване на структурите от системата за отбрана на националната сигурност, предадоха от прессекретариата на президента.
За присъединяване в консултативната среща са поканени ръководителят на Народното събрание, министър-председателят, заместител министър-председателят, министърът на защитата, началникът на защитата, министърът на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, ръководителят на Държавна организация „ Национална сигурност “, ръководителят на Държавна организация „ Разузнаване “ и шефът на Служба „ Военно разузнаване “.
Прави усещане, че на „ Дондуков “ 2 не са поканени съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков и водачите на останалите политически партии, показани в Народното събрание. Това е разумно, като се има поради реакцията на президента в края на май, когато излезе записът на Радостин Василев от срещата на управлението на Политическа партия.
Тогава Румен Радев съобщи: „ На КСНС се водят съвещанията при закрити врата и се работи с класифицирана информация. От изтеклите записи става доста ясно, че аз доста мъчно ще позволи някои хора да седнат на масата, където да се разисква класифицирана информация. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР