От 15 юни в Италия отново ще бъдат възможни големите

...
От 15 юни в Италия отново ще бъдат възможни големите
Коментари Харесай

Ковид мениджър - новата хитова професия

От 15 юни в Италия още веднъж ще бъдат вероятни огромните сватбени тържества, които до момента бяха неразрешени поради коронавирусната зараза.

Но ще има едно изискване. Организаторите на събитието би трябвало да наемат по този начин наречения Ковид управител, оповестява италианската телевизия Скай Ти Джи 24.

Това е нова специалност, която в скоро време може да се окаже много настояща. Ковид мениджърът е този, който ще се грижи дали се съблюдават разпоредбите за обществена отдалеченост и носене на маски по време на сватбените тържества. Той ще следи и дали хигиената е на равнище.

Ковид мениджърът също така ще би трябвало да ревизира дали всички участници и посетители в церемонията имат документ за изкаран COVID-19, или документ за сложена ваксина против ковид, или пък отрицателен тест за ковид, изработен до 48 часа преди деня на събитието.

Ковид мениджърът също така ще съхранява и лист на присъствалите на тържеството 14 дни, тъй че при положение на болест да бъдат проследени бързо контактите.

Тази специалност може да се приспособява за всяко по-голямо мероприятие, като да вземем за пример наградна гала, конференция, кръщене и др.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР