От 15 август Summer Fashion Weekend ни потапя във вълнуваща

...
От 15 август Summer Fashion Weekend ни потапя във вълнуваща
Коментари Харесай

Summer Fashion Weekend стартира с мода и лятно настроение

От 15 август Summer Fashion Weekend ни потапя във вълнуваща стратегия на стилното издание
Освен, че ще събере на едно място надарени български и международни дизайнери, с цел да ни зареди с ударна доза хубост и ентусиазъм, летният уикенд на модата ще ни зарадва и с невероятни пърформънси и неустоими афтърпартита.

Отговорни да ни показват другите стадии от това неповторимо събитие по допустимо най-незабравимия метод ще бъдат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова – лицата на Code Fashion TV.

Освен творенията на богата гама от дизайнери и грацията на професионалните модели на Ivet Fashion, на подиума ще блеснат и атрактивните осъществявания на чаровната Елена Брусарска /15.08 - четвъртък/, носителя на голям брой награди Георги Дюлгеров, единствената и неповторима Есил Дюран /16.08 - петък/ и сполучливия млад гений Дара Екимова /17.05 - събота/. Всеки един от тях ловко ще способства за незабравимото прекарване на гостите на събитието.

След поредицата от впечатляващи дефилета и забавни осъществявания на гостуващите актьори, през всяка от вечерите по време на Summer Fashion Weekend ще можем да се насладим и на уместно афтърпарти.

Първата вечер от дебютното издание на Summer Fashion Weekend ще продължи в IL Siciliano – ресторантът, който ловко ни придвижва в южна Италия, и по тъкмо Сицилия, с нейната достоверна кухня и неповторима атмосфера.

През втората вечер влизаме в режим „ празненство “ и от дефилето се пренасяме непосредствено в новооткрития FLY ARENA CLUB, където купонът постоянно е в разгара си, а приятната, зареждаща атмосфера е обезпечена.

Именно там ще сме и последната вечер от Summer Fashion Weekend, само че първо ще отпразнуваме церемония закриването на самата Марина, с блестящото тематичното Diamond Fashion Party, проведено от празненство лейбъла на българската фешън телевизия – Code Fashion Party. То включва атрактивни костюми, актьори, хореография, авторска стратегия и специфични дарове. А всички посетители, модели, дизайнери и сътрудници ще се потопят в диамантения искра на модата дружно.

Междувременно, през последната вечер от събитието, по време на огромното финално афтърпарти, някой от гостите ще откри и същински елмаз от Goto Jewellery and Diamonds в своята чаша вино от MH Wines. Как? Елате и ще разберете сами...

Пълнатапрограма и кои дизайнери ще показват своите сбирки, можете да разгледате тук:

 

Вече може да закупите своите куверти за най-голямото фешън лятно събитие в мрежата на Eventim, на място на Марина Диневи, в Il Siciliano Свети Влас, като се обадите на + 359 888 070 240 или +359 894 497 614, или като пишете на персонално известие в страницата на събитието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР