От 1 ноември 2023 година, Албена Колева заема позицията Мениджър

...
От 1 ноември 2023 година, Албена Колева заема позицията Мениджър
Коментари Харесай

Албена Колева е новият Мениджър Маркетинг в Загорка АД


От 1 ноември 2023 година, Албена Колева заема позицията Мениджър Маркетинг в ЗАГОРКА. Като част от мениджърския екип на ЗАГОРКА, тя ще управлява развиването на портфолиото от бири и сайдер и осъществяването на тактиката EverGreen на компанията за постоянен растеж и разширението на пазарното наличие на компанията.

Албена Колева ще дава отговор и за ангажирането на консуматорите с вълнуваща връзка в другите информационни канали и ще поддържа самодейностите на пивоваря за разнообразие, приобщаване и равнопоставеност (DEI), развиване на гениите и работодателската марка.

Албена има повече от 17 години маркетингов опит в бранша на бързооборотните артикули и се причислява към ЗАГОРКА от Jacobs Douwe Egberts (JDE), където в началото е отговаряла за марките на компанията на българския пазар, а по-късно кариерният й път я води в Копенхаген, където дава отговор за локалните марки и ръководството на портфолиото на основни сегменти за кафе в скандинавските страни.

Загорка има над 120-годишна история, датираща от основаването на първото пивоварно сдружение в Стара Загора. През 1994 година ЗАГОРКА АД се причислява към световното семейство на HEINEKEN. От тогава до през днешния ден компанията се ангажира да развива своя бизнес стабилно и отговорно посредством платформата си за стабилно развиване " Създаваме по-добър свят ", като насочва своите старания в три сфери, в които може да направи позитивна смяна: запазване на околната среда, обществена отговорност и виновна консумация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР