Освен ярките цветове, които са превзели витрините на магазините, по

...
Освен ярките цветове, които са превзели витрините на магазините, по
Коментари Харесай

8 тоалета + 1 тренд, който ще направи летните ви дни по-цветни

Освен ярките цветове, които са завладяли витрините на магазините, по тях се открояват и не по-малко впечатляващи принтове. Отстрани ни наподобяват ужасно, само че сега, в който си помислим дали бихме могли да включим в ежедневния си, сме подготвени да ги подминем. Често не ни доближава храброст да носим по-често нетрадиционни принтове, отвън райетата и точките, а те елементарно и бързо биха освежили стайлинга ни. Особено през лятото, когато желаеме повече прохлада в дрешника си.
               

Затова през днешния ден ви демонстрираме какъв брой елементарно можете да се престрашите да посегнете към тях с помощта на един от трендовете за лятото, а точно – носенето на сетове в един и същи принт. Това може да е дълъг панталон с пай топ и риза, може да е късо сако с мини пола или панталонки, може да е с блуза или топ... Има толкоз разнообразни и забавни разновидности. По този метод няма да се чудите по какъв начин да съчетаете някой принт, изключително в случай че е по-абстрактен, а просто го употребявате за цялостния аутфит. А според от модела – дали е по-елегантен или по-небрежен, с подобен тоалет можете да ходите на плаж, да обикаляте обичани точки по света и даже да отидете на женитба.
               

Аксесоарите могат да бъдат изцяло неутрални т.е. да изберете чанта или обувки в бяло, бежово, кафяво или черно, само че пък надалеч по-интересно ще се получи, в случай че те са в ярки тонове. Разбира се, съобразени с цветовете на самия принт, като единият вид да е в синхрон с тях, а другият – да бъдат изцяло контрастни. И не забравяйте или аксесоарите за коса, които ще прибавят нотки искра и заключителен свършек на тоалета ви.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР