Освен силна енергезираща напитка за началото на деня, кафето може

...
Освен силна енергезираща напитка за началото на деня, кафето може
Коментари Харесай

Домашни маски за разкрасяване с кафе

Освен мощна енергезираща напитка за началото на деня, кафето може да има потребни приложения и върху нашата кожа и коса, което го прави прелестен естествен артикул, които всеки си има у дома, за подготвяне на маски или скраб.
Постигането на здраве и хубост в домашни условия не е задача невъзможна. Изпийте своята чаша кафе и пробвайте някоя от тези фантастични разкрасяващи маски - ще останете изумени какво прелестно деяние има утайката върху кожата ви!
 Научното доказателство, че кафето е потребно за дълголетието Научното доказателство, че кафето е потребно за дълголетието
Чаша (или, дано бъдем почтени, три чаши) кафе дневно е освен това от това просто да задържи капризните, мръсни усеща - в действителност е док...
Пълно разчистване
Утайката от кафе е формирана от дребни частици. Пилингът и маските с него имат чудесно почистващо деяние. Те деликатно и внимателно освобождават епидермиса от черните петна, мръсотията и мъртвите кафези.
Хлорогеновата киселина работи като благонадежден бранител на дермата от излагане на ултравиолетова радиация, дейно битка с фотостареенето на кожата.
Почистване и скраб резултат можете да постигнете, като смесите равни количества наслойка и течен сапун... След което хубаво разтрийте в кожата, като преди този момент намокрете лицето или тялото си. Ефектът е необикновен!

Лифтинг маска. 
Искате мигновен лифтинг резултат? Разбийте 1 белтък и прибавете към него 1 с.л. кафена наслойка. Нанесете маската върху лицето и шията. Оставете я да работи 10 минути и по-късно изплакнете кожата с хладка вода. Комбинацията от белтък и кофеин бързо ще ви даде стремежи резултат.
 5 признака, че пиете прекомерно доста кафе 5 признака, че пиете прекомерно доста кафе
Отказът от кафе звучи плашещо, само че е изцяло допустимо да се понижи количеството му до рационални граници. Прекалено сте енергични Кафето...
Кафето като маска за коса.
Кафето може да върне блясъка на косата ви. След измиването с шампоан нанесете върху още мократа коса 2 с.л. кафена наслойка, разтъркайте добре и изплакнете. След няколко процедури косата става очевидно по-здрава и блестяща. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР