Освен шампиони и политолози, в екипа на лидера на ГЕРБ

...
Освен шампиони и политолози, в екипа на лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Екип юристи в отбора на Борисов

Освен първенци и политолози, в екипа на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в София има и не малко адвокати.

Осмата в листата Анелия Георгиева е  с над 13 годишен опит в общинската администрация на регион „ Надежда “ и Столична община. Близо пет от тях, тя заема позицията заместник-кмет на регион „ Надежда “ –  предизвикателство и школа за всеки експерт. „ Участието в ръководство на хора, инфраструктурни и просветителни планове в общинската администрация е скъп опит за мен. “, споделя претендентът от  ПП ГЕРБ.  

Партията на водача Борисов,  още веднъж залага на печелившата формула специалисти да влизат в политиката.  Освен стабилен на практика опит, Анелия Георгиева впечатлява и с академична подготовка. „ Няма по-добри посланици на държавността от добре образованите специалисти. “, споделя младата юристка с номер 8 в листата в 25 МИР. Тя  е специализирала „ Право на европейския съюз “, в влиятелната магистърска стратегия на Софийски университет и Европейски академични център в гр. Нанси – най-старото учебно заведение по европейско право на остарелия континент. „ Членството на Република България в Европейския съюз сложи с доста по-голяма мощ акцент върху събитието, че все по-често правила, актове и правораздавателни решения, взети отвън страната ни, дефинират развиването на правораздаването. “, споделя Георгиева.



Връзката сред образованието и  юридическата практика  е значима тематика за нея, по тази причина през 2018 година, Анелия Георгиева интензивно се включва в взаимната стратегия „ Млади експерти в общинската адмиистрация “, осъществена от  два столични региона и водещ български университет. Кандидатката приготвя стратегия за бъдещите адвокати, с нескритата фантазия общинските правни екипи да бъдат развъдник на правни гении. „ Искам да дадем опция на младите сътрудници да започват сполучливо кариерата си, като надскочат теоретичните познания и самоуверено навлязат в специалността на юриста. “

   Днес, Анелия Георгиева също е на прага на ново предизвикателство, което приема с присъщия си позитивизъм. „ Удоволствието от работата води до съвършенството в нея “, споделя тя, като цитира в края на диалога ни гръцкия мъдрец Аристотел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР