Освен класическите и обемните пухкави якета, още през есента своята

...
Освен класическите и обемните пухкави якета, още през есента своята
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с якето, което всички ще носят тази зима

Освен класическите и обемните пухкави якета, още през есента своята поръчка за стилно завръщане прави якето с каракул, което от ден на ден ще виждаме и в нюз фийда си в Инстаграм. Често то е с къса дължина, само че пък е толкоз топло и уютно, че можем да го носим даже и с някоя миди рокля на цветя и високи ботуши, постигайки оня бохо изискан, който толкоз харесваме, даже и за студените месеци.
               

Не по-малко елегантно обаче може да се комбинира с дънки и, което го трансформира в съвършената дреха за уикенд разходките на открито. Бихме го носили и с необятни панталони и кецове, даже и през работната седмица, в случай че не се постанова да съблюдаваме непоколебим офис дрескод.
               

Най-често го виждаме в топли бежово-кафяви тонове, като по този метод способства освен за уютното му лъчение, само че и елементарно се вписва в есенно-зимния ни дрешник, в който преобладават тъкмо тези. Въпреки това можете да си изберете и модел в каки, черно или бордо, според от това какви нюанси доминират измежду обичаните ви облекла и аксесоари. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР