Освен горещите танци от различните стилове и епохи, шоуто включваше

...
Освен горещите танци от различните стилове и епохи, шоуто включваше
Коментари Харесай

Джулката представи Шоуто на Джулиана Гани с огромен успех


Освен горещите танци от другите стилове и столетия, шоуто включваше игри с публиката, която се забавляваше на макс през цялата вечер. Танцьорите са подбрани след кастинг, а хореографията е на Джулиана.

Шоуто си моделката трансформира в съвършено съединен театър, в който динамичността бе непокътната от началото до край и не остави публиката да скучае нито за момент. Дамите се забавляваха с мускулест мачо в ролята на вандал, а за мъжката част от купонджиите бе показано необикновено садо-мазо шоу. В програмата се включи и най-хубавият подражател на Майкъл Джексън в Европа – Сергей Николов. Не липсваха и безчет изненада, а Джулиана зарадва най-активните участници от публиката с класно вино и секси календари с лика й.

След фурора, който провокира в Black Label Club Монтана, Гани се замисля да патентова името „ Шоуто на Джулиана Гани “ и да показа спектакъла с турне в цялата страна.

Тази вечер Джулката ще се вихри в Club Organza във Велико Търново, където ще избере Miss Beauty. На телефон 0883 332039, притежателите на клубове в цялата страна могат да се свържат с Джулиана за присъединяване в техните клубове и нощни заведения.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР