Остров Игуана се намира край бреговете на Никарагуа и струва

...
Остров Игуана се намира край бреговете на Никарагуа и струва
Коментари Харесай

Карибски остров се продава на цена по-ниска от тази на апартамент в центъра на София

Остров Игуана се намира край крайбрежията на Никарагуа и коства 475 000 $

Още един другоземен парцел е разгласен за продажба. ОстровИгуана се намира край крайбрежията на Никарагуа и разполага със лична наблюдателна кула, пристан, и още куп екстри, означи.

Ето един парещ парцел надалеч от обсега на тълпите туристи, само че в случай че сте решили да започнете и нов живот, надалеч от всичко познато - цялостен остров в Карибско море е разгласен за продажба. И още по-хубавото е, че желаната цена е извънредно налична. ОстровИгуана и се намира на 19 км от брега на Блуфийлдс в източната част на Никарагуа. Заобиколен от девствени синьо-зелени води и отвън " ураганния пояс ", той се състои от пет акра земя, част от нея обсипана с кокосови палми и бананови дървета, къща и доста, доста други неща.

Всичко това може да бъде ваше единствено за 475 000 $ (малко над 437 000 евро). За доста по-малко от междинната цена на къща в градове като Лондон или Ню Йорк можете да получите цялостен остров. Но да не съпоставяме с тези известни с високите цени на парцелите градове. По-евтин е даже от дом в центъра на София или региони като Бояна и Драгалевци.

Какво предлага остров Игуана?

Домът се състои от три спални и две бани, както и от кухня, дневна, столова и бар. Има обгръщаща веранда, както и обезпечен достъп до телевизия, интернет и мобилни услуги. Резервен генератор, септична система и система за хващане на водата способстват за самодостатъчността на острова. С други думи, това не е зарязан островен аванпост.

Около парцела се извива пешеходна пътека, която предизвиква спокойните разходки измежду зеленината, дом на хиляди прелестни пеперуди. 8-метрова наблюдателна кула разрешава на посетителите да гледат през океана към дъждовните гори в далечината. Има задоволително място за създаване на плувен басейн и даже на хеликоптерна площадка.

Имотът разполага със лични кейове, както и с цялата буйна растителност, която бихте очаквали от един карибски остров. Благодарение на 360-градусовата панорама към океана, островът явно предлага и чудесни условия за плуване и гмуркане с шнорхел. Тази част на Никарагуа се радва на възторга на риболовците. Тук те могат да хвърлят въдица за снапер, скумрия и баракуда, да се впуснат в търсене на риба звук и уаху или да се потопят в девствените реки на джунглата на континента, с цел да преследват тарпони и снук с трофейни размери. Популярността на Никарагуа продължава да пораства с помощта на ниските разноски за живот и плодородната система, която не полза приходите от чужбина.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР