Острото противопоставяне в БСП покрай предстоящия предсрочен вот не закъсня.

...
Острото противопоставяне в БСП покрай предстоящия предсрочен вот не закъсня.
Коментари Харесай

Вътрешните скандали в БСП покрай изборите започнаха

Острото опълчване в Българска социалистическа партия около идния предварителен избор не закъсня. Свиканото съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия за през днешния ден не съумя да се състои, само че пък обвиняванията за опити за почистване на сметки в левицата изобилстват. 
Обвиненията към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пристигнаха от опозиционния лагер към Костадин Паскалев и Кирил Добрев. И двамата упрекнаха Нинова в непозволено премахване на делегати от Конгреса на партията. 
" Надявам се да се посочи делегатският състав на конгреса, защото бяха направени поредност от безобразия ", разяснява Костадин Паскалев, който е един от основателите на оповестената през януари групировка „ Левицата “, която има желание да взе участие в изборите. Паскалев описа, че са били отстранени над 60 делегати от конгреса без причини. Според Паскалев повода е заеманата от тях сериозна позиция към управлението на Българска социалистическа партия. Кирил Добрев добави, че в това няма нищо инцидентно, тъй като функционалностите на конгреса са огромни и той има пълномощия и да в профил водача. 
Междувременно оповестеният за през днешния ден Национален съвет бе отсрочен с мотив неприятно време, ангажирани членове по места поради договаряния за състава на районните изборни комисии, както и поради отвод на част от присъстващите да се записват, оповестиха от пресцентъра на партията. Отказът от регистрация целял да провали присъединяване на Българска социалистическа партия в идните избори. Заседанието е планувано за 10 февруари от 14 часа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР