Острите думи от страна на демократа по всяка вероятност ще

...
Острите думи от страна на демократа по всяка вероятност ще
Коментари Харесай

Байдън остро към Кремъл. Нарече Путин ”убиец”

Острите думи от страна на демократа по всяка възможност ще изопнат още връзките Москва-Вашингтон. Изказването на Байдън идва и директно откакто през вчерашния ден разследващите служби в Съединени американски щати разгласиха отчет, който демонстрира, че е имало непозната интервенция в изборите за президент през 2020 година, когато демократа се изправи против републиканеца Тръмп. Това е второ сходно изказване, откакто за съветска интервенция се говореше и при предходните избори, когато Доналд Тръмп победи Хилари Клинтън.

Според разкритията Путин е положил " огромни старания " в провеждането на очерняща акция против претендента Байдън.

Самият държавен глава е предизвестил главата на Кремъл по време на диалог в края на януари, че е вероятен да има последици.

“Ще заплати висока цена. Имахме дълъг диалог. Познавам го добре”, уточни Байдън и добави в отговор на въпрос - Да, считам, че е палач. Не е ясно обаче какво го кара да счита по този начин.

Демократът разяснява и изтеглянето на американските войски от Афганистан. Според държавникът това ще бъде мъчно да се случи до 1 май, какъвто е срокът в сделката сред предходната администрация и талибаните.

“Фактите са следните - тази сделка не е изключително постоянна. И сега сме в съвещания с нашите съюзници”, уточни още Байдън и добави - мъчно ще е, само че би могло да се случи.

Ще се трансформират връзките със Саудитска Арабия на фона на новите разкрития към убийството на журналиста Джамал Хашоги, изясни още Байдън.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР