Острието на ПП – Лена Бориславова роди първородната си рожба

...
Острието на ПП – Лена Бориславова роди първородната си рожба
Коментари Харесай

Лъсна грижливо пазена тайна от Лена. Миро плащал допълнително за припознаване на детето

Острието на Политическа партия – Лена Бориславова роди първородната си рожба в края на септември, само че двамата с половинката й Мирослав Иванов съумяха да запазят в загадка болничното заведение, на която е доверила това значимо събитие.
Заради малък подробност обаче, се разгада в коя болница е проплакала дребната Деа, написа злословия.бг, като се базира на Лупа.
На фотосите от зимната почивка на щастливото семейство на морския бряг, на рамото на Бориславова се вижда платнена рекламна чанта на болница „ Токуда “, каквато лечебното заведение подарява на всяка родилка при изписването, дружно с комплект бебешка козметика.
Разбира се, ненужно е да загатваме, че въпросната чанта, както и съдържащите се в нея бебешки облекла, са брандирани с логото на болничното заведение. Това подухва на мисълта, че Бориславова е дала живот на щерка си точно там.
Запознати издават, че раждането се е случило под персоналното наблюдаване на шефа на АГ-отделението – д-л Сузана Нашар. Тук е мястото да посочим, че пакетната цена възлиза на стойност 3 400 лева, плюс така наречен неонатален пакет.
Освен това бащата се е изръсил с още 66 лева за припознаване на детето, защото двамата с Бориславова нямат брак, макар годежния пръстен, който тя гордо показва преди време.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР