Остри критики отправи водещият на сутрешния блок на Нова тв

...
Остри критики отправи водещият на сутрешния блок на Нова тв
Коментари Харесай

Виктор Николаев бесен! Как нарече полицаите

Остри рецензии насочи водещият на утринния блок на Нова тв Виктор Николаев към полицейски чиновници след репортаж за 19-годишно момиче с епилепсия, което е било задържано, защото в чантата й намерили животоспасяващо лекарство.

Тя била на столична улица с приятеля си и се опитвала на хване такси. Полицейски екип отишъл при младата жена и изискал да ревизира документите й за идентичност и чантата й. Вътре намерили лекарство против епилепсия, което би трябвало да пие три пъти на ден. Момичето посочило и медицински документ, само че служителите на реда я арестували за владеене на опиати. 
-->
Адвокатът и майката на младата жена обясниха, че лекарството в чантата й е неразрешено за продажба у нас, само че не е неразрешено за приложимост. Купуват го от Германия, защото у нас аригиналния Ривотрил не може да се откри, а изписаният от джипито генерик не й понася добре. 

От полицията настояват, че медицински документ не са видели. 

Няма по какъв начин да си го пие единствено у дома, уточни майката на момичето.

Да не объркаме хората, че всеки със заболяване е задължен да се разхожда с рецепта и да се изяснява на всеки необразован, в тази ситуация на служителите на реда. Изглеждат несъответстващо в тази история тези полица;и, малко като надрусани, разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР