Остра реакция от лидера на БСП Корнелия Нинова на новината,

...
Остра реакция от лидера на БСП Корнелия Нинова на новината,
Коментари Харесай

Нинова бясна, спешен ход заради РСМ

Остра реакция от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на новината, че македонският президент е одобрил съставянето на " черни описи " за български жители и политици.

" Натрупаха се много неприемливи думи и дейности от страна на формалните управляващи на Република Северна Македония. Времето удостовери, че ние - от „ Българска социалистическа партия за България “, сме били прави, когато не подкрепихме с гласовете си влизането на РСМ в Европейския съюз, само че това не е задоволително.
-->
Ще предизвикваме още през днешния ден на председателски съвет обща декларация на българското Народно заседание. Ще се обърнем към всички парламентарни групи да я подкрепим дружно – да не бъде единствено от една партия, а да бъде общата воля на българското Народно събрание, с което да изразим, че осъждаме това отношение ", съобщи Нинова, съобщи БГНЕС.

„ Ще настояваме да бъде обща позиция на всички парламентарно показани партии и като институция да кажем, че това не може да продължи. Подобно отношение към България е унизително, обидно и недопустимо за нас “, безапелационна бе Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР