Оставка се иска, когато си виновен за нещо конкретно, не

...
Оставка се иска, когато си виновен за нещо конкретно, не
Коментари Харесай

Ангелкова: Аз ли съм разпространила коронавируса?

" Оставка се желае, когато си отговорен за нещо съответно, не си направил нещо съответно... В случая аз разбирам изключителното напрежение на всички и поддържаме настояванията на сектора в огромната им част. В момента обстановката е такава, че безусловно секторът не действа и напрежението е голямо. Аз ли съм отговорна за това, че има болест за ковид? Аз ли съм безусловно популяризирала тази болест? Само България ли е в тази обстановка? Нека въпреки всичко да забележим какво се случва отвън нас. Ние не сме независима единица в този бранш. Виждате какво се случва в цяла Европа, в Гърция, в Испания в Италия - всеки ден сме в контакт с моите сътрудници. "

Това разгласи в ефира на bTV министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка настояването на доста компании от сектора за нейната оставка.

" В момента не е значимо да споделям кой е отговорен, защо е отговорен и изобщовиновен ли е изобщо . В момента е доста значимо да обединим старания, с цел да можем дружно да преборим тази рецесия, която е доста тежса за всички. Аз разбирам всеки един в този отрасъл. Със сигурност аз, като министър на туризма и човек, който към този момент много време работи в бранша, поддържам всички претенции, които са уравновесени, всичко, които може оптимално да ни помогне да възстановим бранша ", сподели още Ангелкова.

Иначе тя повтори остарялата си теза, че от 15 юни ще стартира дейната подготовка за летния сезон, като проектите са летният сезон да стартира на 1 юли. Ангелкова посъветва хората  да не анулират резервациите си за юни, юли и август месец, и да изберат българското.

" Дай боже да можем и по-рано да отидем на море и да се разхлабят ограниченията ",  надява се тя.

Може да се стигне до безвъзмездни шезлонги и чадъри на плажа или възнаграждение против алегорична сума.  Изработени са общи рекомендации за туристите и сега в разговор с сектора се прави организация на самата работа, изясни туристическият министър.

" Нашата врата е отворена за всички " , увери Ангелкова и уточни, че  напрежението е голямо, тъй като секторът не действа.  Тя поддържа всички уравновесени претенции, които могат да подкрепят туризма да се възвърне.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР