Остават броени дни до Рождество Христово и Новата 2022 година.

...
Остават броени дни до Рождество Христово и Новата 2022 година.
Коментари Харесай

ПРАЗНИЧЕН МАРАТОН: Ето какво ще гледаме по телевизията на Коледа и Нова година

Остават броени дни до Рождество Христово и Новата 2022 година. По традиция по време на този интервал родните залагат на фамилни филми, концерти и празнични тематики в дежурните си излъчвания.

Нова тв ще предложи развлечение и коледно въодушевление за цялото семейство със селекция от цели 22 премиерни заглавия, които ще се излъчват от 24 декември до 2 януари 2022 година Старт на празничната поредност дават специфичното издание на „ На кафе “, лентите „ Завръщане в Кристмас Крийк “ и „ Гордост и предубеждения по Коледа “, „ Черешката на тортата “ и премиерата на новия филм „ Цар Лъв “.

В коледния уикенд специфичните издания на предаването „ Събуди се “ ще стартират в 8 ч. и ще продължат до 10:15 ч. На 25 декември на дребния екран ще се завъртят премиерните сантиментални филми „ Коледа в планината “ от 10:15 ч. и „ Вкусът на Коледа “ от 13:20 ч., както и комедиите „ Коледната среща на баща “ от 15 ч. и „ Негово превъзходителство Мистър Дънди “ от 22 ч. Вълшебна Коледа следва и на 26 декември с Деня на Дисни който включва „ Играта на играчките: Пътешествието “, „ Дъмбо “ и „ Замръзналото кралство 2”.

В дните сред Коледа и Нова година празничният дух ще бъде допълнен от още осем премиерни кино лентата, измежду които фамилната комедия за група пожарникари, трансформирали се в детегледачки „ Не си играй с огъня “ и „ Господарка на злото 2 “ с Анджелина Джоли.

В обичайна „ Седмица на духа “ (20 - 24 декември) екипът на „ Тази заран “ на bTV пък ще показа вълнуващи персони и техните разкази за невероятни моменти в живота им. Поредицата стартира със Златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика, които станаха олимпийски шампионки, и с писателя Николай Бърданов след европейската премия за литература. Зрителите ще се срещнат с пожарникарите, които избавиха 27 души в Благоевград, с доброволеца, оказал първа помощ на четирима туристи, паднали в улей край Джандема, и с други.

Навръх Коледа в студиото на Диана Любенова и Жени Марчева ще гостуват писателката Мария Лалева и етнографката Мария Овнарска. Семейство медици - почетният ректор на МУ-Плевен онкохирургът акад. Григор Горчев и брачната половинка му доктор Зорница Горчева ще опишат за чудесата и любовта, която изцелява и въодушевява. Журналистите Сибина и Асен Григорови ще създадат преглед на годината и вълненията, с които светът посреща Коледа на 2021 година Екипът на предаването ще покаже и бебетата на bTV, написа " Монитор ".

Предстоят и вълнуващи срещи със фамилните двойки от „ Фермата “ - Ивайло Герасимов, Живка Ролева и Мартина Чанева с половинките им. Зрителите ще схванат и по какъв начин Димитър Тончев от " Мастър Шеф " се оказа сред две кариери - изкуствения разсъдък и готварската печка.

На Коледа феновете ще видят и легендата на българския поп и сцена Васил Найденов с огромно изявление за сцената и за живота отвън нея.

Сред акцентите в програмата е деветнадесетото издание на благотворителната самодейност „ Българската Коледа “, която се организира под патронажа на президента на Република България. Тя ще се излъчи на 25 декември от 20 ч. Водещи на тазгодишното издание на церемонията ще са обичаните лица от сериала „ Татковци “ - Павел Иванов и Ая Алексиева, познати на редовия фен като Тодор и Кики.

Под светлината на прожекторите ще излязат Влади Ампов-Графа, Веско Ешкенази, Белослава, Дони и Нети, Фондацията, Дара Екимова и Никола Тодоров, Тони Димитрова, Любо Киров, БТР, Росица Кирилова и други.

На 26 декември в един напълно друг епизод на „ Ловци на храна “ феновете ще видят каква манджа ще предложат две популярни приятелки - водещата Петя Дикова и певицата Теди Кацарова. Топготвачът Марко Лукикари ще бъде дружно с щерка си Сара, която е наследила кулинарните му умения.

В седмицата от 20 декември Българска национална телевизия също ще излъчи 22 кино лентата, от които 11 премиерни заглавия. Маратонът от министър председатели стартира на 21 декември с игралния филм „ Нашият живот “, продължава с сантименталната драма „ Коледа на Кейп Код “ и куп комедии, измежду които „ Жена на върха “, „ Овчарка за Коледа “, „ Приключенията на Св. Николай “, „ Роднини под прикритие “, „ Бебе за Коледа “ и други.

Сутрешните блокове ще забавляват най-малките фенове с приключенията на героите от филмите „ Императорът на джунглата: Бъдещето е на смелите “, „ Ян Бибиян “, „ Ваканцията на Лили “, „ Третото предпочитание “ и „ Великолепната петорка “.

В коледните дни меломаните ще се радват на песните на Поли Паскова, осъществяванията на Гвардейския внушителен духов оркестър, концерта „ Коледни звезди “, обичайното „ Коледно матине “, както и „ С песните на Лили Иванова “ и коледен концерт на Гуен Стефани. Традиционно Българска национална телевизия ще излъчи онлайн празничните богослужения от храм „ Св. Александър Невски “ и обръщението „ Урби ет орби “ на папата от Ватикана.

Три концерта ще се погрижат за празничното въодушевление на феновете на Нова в последния ден от годината. Всички участници в третия сезон на шоуто „ Маскираният артист “ ще изпълнят своите най-любими песни в специфичен концерт от 20 ч., а завършек на 2021 година ще постави грандиозният театър в „ Забраненото шоу на Рачков “. Негови посетители ще бъдат Васил Найденов, Богдана Карадочева, Мариус Куркински, Антон Радичев, Белослава, Графа, Софи Маринова, Устата, Преслава, Ивана и Стояна. В 1 ч. ще бъде излъчен тайният концерт „ THE VOICE TV - 15 години” с най-популярните модерни български реализатори, а незабавно след него стартира „ Една нощ с Адел”.

bTV изпраща 2021-ва първо с „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ от 20 ч. Компания като водещи ще му вършат Ивет Лалова и дребната актриса Ая Алексиева. Специални посетители и реализатори ще бъдат четиримата треньори в „ Гласът на България “ Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев. Музика в новогодишната нощ - ще пеят и Васил Найденов, Меди, Прея, Маги Джанаварова, Есил Дюран, Дичо, Наско от БТР, Део, Константин и Софи Маринова А фолклорната натрупа „ Бабите шопкини “ ще показа невиждано осъществяване.

Специалното новогодишно шоу на малкия екран пък носи името „ Гара Мечта “ и стартира в 22 ч. на 31 декември. Комедийната стратегия е поверена в ръцете на актьорите Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата, Иван Бърнев, Албена Колева, Лилия Маравиля и Вальо Танев. За музикалния декор ще се погрижат Васил Петров, група „ Акага “, Иво Димчев, Тони Димитрова, Графа и Веско Ешкенази, Папи Ханс, Стенли и Димитър Ковачев-Фънки, квартет „ Дестини “, Поли Генова, Калин Вельов, Нина Николина, Богдана Карадочева и група „ Остава “. Действието се развива на жп гара - утопично място, където фантазиите на всички българи са се сбъднали. Сюжетът показва двама непознати - Песимиста и Оптимиста, които се срещат в новогодишната нощ, до момента в който пътуват с трен. Между тях поражда спор кой кой е и дали България си коства. Докато свадата ескалира, влакът дерайлира посред нищото. Много скоро всички пасажери схващат, че влакът в действителност е спрял на най-необикновеното място, а точно на „ Гара Мечта “.

В новогодишната нощ Българска национална телевизия ще излъчи доста скечове, смях и буйни ритми в „ Световна щръклица “. Зрителите ще изпратят остарялата и ще влязат в новата година със специфичното издание на „ Нова година с Музика безспир “, в което най-големите звезди на българската известна музика пеят златните си шлагери.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР