Остават броени дни до големия концерт “Фондацията празнува “Щурците на

...
Остават броени дни до големия концерт “Фондацията празнува “Щурците на
Коментари Харесай

Броени дни до “ФОНДАЦИЯТА празнува “ЩУРЦИТЕ на 55 г.” на 10 юни във Варна | За първи път от 5 години насам “Шурците” се събират на една сцена

Остават броени дни до огромния концерт “Фондацията " чества “Щурците ” на 55 година ” във Варна – на 10 юни в Летния спектакъл от 20:30 ч.

За първи път от 5 години насам “Шурците ” ще бъдат дружно на една сцена, а събитието е измежду първите от лятното, настоящо турне на супер групата “Фондацията ”. На сцената към звездните Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, ще се причислят и именитите Валди Тотев и Георги Марков. Всички те ще изпълнят дружно най-големите шлагери на популярната група. 

“Радвам се, че в празнуването на 55-ата годишнина от началото на " Щурците " ще вземат участие Валди Тотев и Георги Марков. Вече направихме един подобен концерт в Русе. Сигурен съм, че на 10 юни в Летния спектакъл във Варна ще стане страховит концерт, тъй като сърдечната варненска аудитория постоянно ни е насърчавала да се раздаваме до край ”, показа Кирил Маричков в свое изявление.
Музикантите от “Фондацията ” дават обещание неповторимо преживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи единствено до края на 2022 г. 

Супер музикантите ще посетят Варна на 10 юни - Летния спектакъл, следва Бургас – 21 юли Летен спектакъл, Тутракан - на 28 юли, Пловдив - Античен Театър на 5 август и  Созопол, в границите на “Аполония ” - на 4 септември. 

Дали това ще е сбогуването на “Щурците ” с публиката, единствено историята ще покаже.

Билети за идните концерти можете да намерите в системата на Ticketportal.bg, Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или направо от.

Подробности можете да следите във.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР