Остават 5 дни до началото на тазгодишната Евровизия, а Европа

...
Остават 5 дни до началото на тазгодишната Евровизия, а Европа
Коментари Харесай

Предизвестената победа за Украйна на Евровизия

Остават 5 дни до началото на тазгодишната " Евровизия ", а Европа в никакъв случай не е била по-единодушна кой е за първото място. ще се организира от 10 до 14 май в Торино, Италия. Букмейкърите обаче, а и феновете, към този момент знаят кой ще победи.

Най-много залози е получила песента на украинците Kalush Orchestra.
 Коалиционният съвет завърши без изказвания, решението е на Народно събрание 4 май 2022 | Около два часа продължи съвещанието на Съвета на ръководещата коалиция, на което се обсъждаше предлагането...
Статистиката на английската букмейкърска организация Ladbrokes дава коефициент за Украйна от 8/11, което я слага изрично отпред. Алекс Апати от Ladbrokes сподели пред MyLondon, че залагащите са уверени, че " Калуш " би трябвало да победят.

Групата се състои от рапъра Олег Псюк, инструменталистът Игор Диденчук и танцьора Влад Курочка - които в началото съставляват групата като трио - дружно с новите членове Виталий Дужик, Тимофий Музичук и Александър Слободяник. Украинските участници в Евровизия, които съчетават съвременен рап с класическа украинска национална музика, ще се явят на първия полуфинал във вторник, 10 май и ще изпълнят песента Stefania.



В текста се пее: " Винаги ще намеря пътя до дома, даже когато всички пътища са унищожени ", а всички знаем какво значи това след съветската инвазия в Украйна. На самата Русия пък й бе отнето правото да гласоподава в състезанието, откакто по-рано беше отстранена от надпреварата.

Очаква се мощното обръщение на украинците от Kalush Orchestra да доближи до голям брой фенове. Миналата година конкурсната стратегия е била гледана от над 180 хиляди души в цяла Европа.

Вторият любимец за победа в " Евровизия " е Италия с настоящ коефициент 4/1, следвана от Швеция с 6/1.

" Евровизия " е годишно певческо съревнование, предопределено да насърчи единството, в което повече от 40 страни – които значително са, само че не извънредно европейски – се борят за първото място. След избор на ария (неиздадена и под три минути) и реализатор или реализатори (разрешени са групи до шест човека), всяка участваща страна ще се показа онлайн по време на един от двата полуфинала. До Големия край ще доближат 26 участници, а феновете не могат да гласоподават за личната си страна.

Фаворитите постоянно са били яростно оспорвани, само че тази година това едва ли ще се случи, защото безапелационната победа за Украйна е предизвестена и изцяло разумна. А и песента Stefania си я бива.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР