Остава по-малко от седмица, докато се поднови най-престижният европейски клубен

...
Остава по-малко от седмица, докато се поднови най-престижният европейски клубен
Коментари Харесай

Паника в Испания: Планът на Реал е сринат, Бензема се отдалечава от мача с ПСЖ

Остава по-малко от седмица, до момента в който се възобнови най-престижният европейски клубен шампионат . А това ще се случи с гвоздея от осминафиналната стратегия - мегасблъсъкът против . В Испания обаче приказват за все по-сериозната опция " кралския клуб " да бъде сакат.
Нападателят и голмайстор на тима Карим Бензема, който е с съществена роля за представянето на Реал през този сезон, по никакъв начин няма да е сигурен за присъединяване си, а в Испания даже към този момент клонят повече към това, че може и да не играе.
" Онда Серо " написа, че даже френският атакуващ футболист да играе, с цялостна сигурност той няма да е на 100% от своите благоприятни условия, когато е на терена. " Марка " пък оповестява за по всяка възможност проваления първичен проект за деяние на Реал по отношение на Карим.
Идеята на " кралския клуб " била в четвъртък (10 февруари) или петък да се причисли към групата и да запише няколко минути против Виляреал, само че действителността е, че съвсем сигурно няма да може да играе против " жълтата подводница ".

Планът бе явен, само че постоянно един подобен проект може да претърпи цялостен провал, когато се отнася до травма в подколянното сухожилие - точно това е казусът и с Бензема. Дори " Марка " написа, че имало суматоха в клуба травмата да не се завърне.
Минаха 17 дни, откогато Бензема се контузи против Елче. Той продължава да тренира настрана от главната група, тича на терена, взе участие в занимания с топка с треньор, само че е доста, доста надалеч от отличното му положение, а до мача с ПСЖ остават 6 дни.
Френският гранд обаче също ще бъде съществено сакат. Един състезател от .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР