Остава неясно дали прокурорите обмисляха да повдигнат обвинение срещу г-н

...
Остава неясно дали прокурорите обмисляха да повдигнат обвинение срещу г-н
Коментари Харесай

Прокурорите на Тръмп разгледаха обвинения за възпрепятстване месеци преди назначаването на Джак Смит - на живо

Остава неразбираемо дали прокурорите обмисляха да издигнат обвиняване против господин Тръмп по това време или единствено против хора, близки до някогашния президент.

Междувременно още веднъж се появи изявление с починалата първа брачна половинка на Доналд Тръмп Ивана Тръмп, в което тя твърди, че някогашният й брачен партньор е държал книга с речите на Адолф Хитлер в нощния си долап.

Статията от септември 1990 година се появи още веднъж след републиканския претендент за президент, който беше подложен на рецензии за догатката, че имигрантите „ тровят кръвта на нашата страна “ по време на тирада в Ню Хемпшир в събота вечерта, като някои го упрекнаха, че е заимствал от прословутата „ кръв и почва “ на Хитлер изразителност.

Препоръчително

Съдията на Тръмп разрушава експертен очевидец по делото за измами: „ Загубих всякакво доверие “ Прокурорите обмисляха възпрепятстване месеци преди Джак Назначаването на Смит. Макконъл реагира на антиимигрантската изразителност на Тръмп, като загатва назначението на брачната половинка си в кабинета. Екипът на Тръмп счита, че е спечелил номинацията от март. На потомство Z му е писнало от политика. RFK младши има ли отговора?

Сенатор от Републиканската партия съподписа рисковата имиграционна изразителност на Тръмп

Сенатор републиканец от Алабама съподписа думите на някогашния президент Доналд Тръмп за имигранти, „ отравящи кръвта “ на Съединените щати, заявявайки, че някогашният президент и любимец на републиканците за номинацията на партията за президент не е стигнал задоволително надалеч.

Сенатор Томи Тубервил сподели пред The ​​Independent, че думите на господин Тръмп са прекомерно нерешителен, когато разисква мигранти, идващи на границата сред Съединени американски щати и Мексико.

„ Ядосан съм, че не беше по-твърд от това, тъй като виждате какво се случва на границата? Превишават ни “, сподели господин Тъбървил пред The ​​Independent.

Г-н Тъбървил, който поддържа господин Тръмп за преизбиране, направи забележките, откакто господин Тръмп приказва в Ню Хемпшир за миграцията, която унижава извънредно доста Съединените щати условия.

„ Те тровят кръвта на страната. Това са създали “, сподели някогашният президент. „ Тровят психиатричните заведения и пандизите по целия свят. Не единствено в Южна Америка. Не единствено трите или четирите страни, за които мислим. Но от целия свят те идват в нашата страна, от Африка, от Азия. “

Г-н Тъбървил беше подложен на рецензии в предишното поради отбраната си на белите националисти, служещи в американската войска, като сподели в отговор на въпрос от водещата на CNN Кайтлан Колинс, че белите националисти са хора, които имат вяра, че белите хора са по-висши, „ Е, това е мнението на някои хора. “

Ерик Гарсия, 19 декември 2023 година 22:12

Тръмп ще приказва в Айова

Тъкър Карлсън назовава акцията на ДеСантис като „ най-гадните “ и „ най-глупавите “ хора

Тъкър Карлсън се намеси в президентския избирателен екип на Рон ДеСантис като „ най-гадната, най-глупавата “ политическа интервенция, която в миналото е виждал.

Г-н Карлсън също упрекна за неуспеха на губернатора на Флорида опозицията против финансирането на Украйна, откакто беше под напън от най-хубавия донор на Републиканската партия Кен Грифин по време на спор онлайн с подкастъра Тим Пул в Turning Point USA's AmericaFest.

„ Наистина имате чувството, че Рон ДеСантис – който харесвах като губернатор – хората, които го съставляват онлайн, са най-гадните, най-глупавите и най-нулевите хора, които съм виждал в живота си, ” сподели Карлсън.

“И не мисля, че това го отразява, само че е като, това е тип дребна топка. “

Пул, авторитетна крайнодясна медийна фигура, се съгласи, че повтарящите се неправилни стъпки на акцията на DeSantis са се отразили зле на него.

„ Рон трябваше да уволни хората, които се кандидатират неговата акция преди доста време, ” сподели Пул.

„ Високите токчета, абсурдът с ботуши. Кой дава препоръки на този човек и за какво продължава да ги приема? “ добави той, имайки поради, че господин ДеСантис е бил изпечен за покачване на петите.

Бевън Хърли, 19 декември 2023 година 22:00

Адвокат на Тръмп твърди, че New York AG се „ пробва да убие “ някогашен президент

Адвокатът на Доналд Тръмп безумно съобщи, че основният прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс се „ пробва да убие фамилията на Тръмп, тяхната организация и президентството “.

Адвокат Алина Хаба, който съставлява някогашния президент в неговия развой за гражданска машинация в Ню Йорк, преследван от госпожа Джеймс, направи възпалителните мнения на сцената на четиридневната конференция AmericaFest във Финикс, Аризона, в неделя.

„ Така че аз “ Сигурна съм, че всички са виждали през последните 11 радостни седмици, аз бях атакувана и нападнах девойка Летиция Джеймс, ” сподели тя.

„ Главният прокурор на щата Ню Йорк, който се пробва да убие фамилията на Тръмп, тяхната организация и президентството. “

Г-жа Хаба не даде никакви доказателства в поддръжка на безумните си изказвания. The Independent се свърза с офиса на AG James за коментар.

Г-жа Habba сподели още, че основният прокурор е управлявал предизборната си акция с обещанието, че ще „ притегли Тръмп “.

„ Тя сподели „ Ще обърна всяка страница за организацията Тръмп. Ще вляза там. Ще взема Тръмп и ще се прибера у дома “, сподели госпожа Хаба.

„ Това е, с което си имаме работа. “

Мишел Дел Рей, Рейчъл Шарп, 19 декември 2023 година 21:30

„ Растейки, в никакъв случай не съм виждал същински път към притежаването на дом “

Навсякъде, където RFK младши върви в акцията, той приказва за проектът му да направи жилищата налични за по-младите гласоподаватели посредством евтини заеми, подкрепени от чичо Сам.

Холдън Кулота сподели пред The ​​Independent, че тези хрумвания намират отзив у други младежи.

„ Израстване, в никакъв случай не съм виждал същински път към притежаването на дом и никой към мен в моята възрастова група не го е виждал “, споделя господин Кулота. „ Мисля, че това е голяма част от това, виждайки в действителност обстоен проект, който ще се оправи с това. “

Беван Хърли, 19 декември 2023 година 21:00

Съдията на Тръмп унищожава измамите правосъден експертен очевидец: „ Изгуби всякаква меродавност “

Съдията, председателстващ процеса за гражданска машинация на Доналд Тръмп, се намеси в звездния очевидец на някогашния президент в ново правосъдно дело, защото той отхвърли последния му опит за ориентирана присъда в негова изгода.

В остра заповед, издадена в понеделник, съдията от Върховния съд на окръг Ню Йорк Артър Енгорон опроверга свидетелските показания на професора по счетоводство от Нюйоркския университет Ели Бартов, който „ изгуби всякакво доверие “, когато „ настойчиво “ отбрани явни неправилни изказвания в Финансовите документи на господин Тръмп, които са в основата на делото.

Съдията добави, че неговите показания демонстрират, че някои хора ще кажат всичко за „ милион или повече $ “.

“ Бартов е постоянен професор, само че всичко, което свидетелството му потвърждава, е, че против към милион $ някои специалисти ще кажат каквото желаете “, написа арбитър Енгорон.

Г-н Бартов беше финален специалист очевидец на отбраната, чиито показания имаха за цел да поддържат причините на екипа на господин Тръмп, че докладите за финансовото положение не потвърждават машинация.

По време на двата си дни на свидетелски показания предходната седмица, професорът сподели пред съда, че той не откри доказателства за каквато и да е машинация в счетоводните практики на организацията Тръмп и разказа делото за 250 милиона $ от основния прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс като „ неуместно “.

„ Основното ми умозаключение е, че няма никакви доказателства за всякаква счетоводна машинация “, свидетелства той.

Рейчъл Шарп, Алекс Удуърд 19 декември 2023 година 20:30

Прокурорите обмисляха възпрепятстване месеци преди назначението на Джак Смит

Федералните прокурори във Вашингтон обмисляха обвинявания за възпрепятстване, свързани с опита на Доналд Тръмп да анулира изборите през 2020 година, месеци преди специфичният прокурор Джак Смит да поеме следствието.

Съдебно заявление от 27 септември 2022 година, което неотдавна беше разпечатано, разкрива, че прокурорите са разглеждали обвиняването, откакто то към този момент е било употребявано против обвинени от 6 януари. Прокурорите обмисляха обвиняването минимум от септември предходната година и евентуално още от пролетта на 2022 година, отбелязва.

Остава неразбираемо дали прокурорите са обмисляли да издигнат обвиняване против господин Тръмп по това време или единствено против хора, близки до някогашния президент.

Густав Киландер, 19 декември 2023 година 20:29

„ Ние също би трябвало да ядем “

18-29-годишните демографски данни исторически са били упражнявани да се окажат от проблеми като задгранични войни, изменение на климата, закани за репродуктивните права на дамите, тъждество на ЛГБТ+ и полицейска грубост.

Но след 30-годишна висока инфлация и федерална минимална заплата, закрепена на $7,25 на час, доста от поколението Z изпитват щипка от финансови усложнения.

20-годишната студентка от Нюйоркския университет, Оливия Арчард, сподели пред The ​​Independent, че усеща смяна в посоката, че поколението Z дава приоритет на персоналните си финанси заради мрачна нужда.

„ Има хора, които работят в допълнение, с цел да преминат през Нюйоркския университет “, сподели тя. „ Хората би трябвало да скачат в метрото, с цел да могат да спестят пари, с цел да си разрешат да ядат. Това е действителност за някои студенти. “

Г-жа Арчард е израснала в Ню Хемпшир в семейство, подкрепящо демократите, и политиката е гореща тематика за диалог в Глобалните демократични проучвания на Нюйоркския университет, където тя е вицепрезидент.

Тя беше сюрпризирана от високите резултати на RFK Jr и споделя, че името му не се е споменавало по време на полемики за изборите в кампуса.

„ След като разгледах по-подробно политиката му, мога да схвана привлекателността за доста от 18- до 29-годишните. Политиките, които са ориентирани към икономическите институции, които провалят младежите, са доста интелигентен ход “, сподели тя.

Беван Хърли, 19 декември 2023 година 20:00

Макконъл реагира на Тръмп антиимигрантска изразителност посредством споменаване на назначението на брачната половинка в кабинета

Ману Раджу от CNN попита водача на малцинството в Сената Мич Макконъл във вторник: „ Добре ли ви е водещият претендент за президент на вашата партия да приказва за легалните имигранти като за хора, които тровят кръвта на нашата страна? “

„ Това не го тормози, когато назначи Илейн Чао за министър на превоза “, сподели той.

Алекс Удуърд написа през януари, че господин Тръмп е прекарал месеци в отприщване на „ поредност от едва завоалирани расистки мнения за неговия някогашен секретар по превоза, брачната половинка на водача на неговата партия в Сената, до релативно безмълвие от страна на други чиновници на Републиканската партия... Г-н Тръмп неведнъж е употребявал расистки прякор или някаква разновидност на „ брачна половинка, обичаща Китай “ в своя Truth Social изложение на госпожа Чао, републиканка и първата жена от азиатски генезис, служила в президентски кабинет “.

Густав Киландер, 19 декември 2023 година, 19:57

Сет Майерс изпече Руди Джулиани поради „ радостната “ загуба на 148 милиона $ в правосъдния развой за клюка

Къснонощният водещ Сет Майерс изпече Руди Гуилиани поради неговата „ радостна “ загуба от 148 милиона $ за клюка, като сподели, че някогашният кмет на Ню Йорк ще би трябвало да „ моли всички в Америка “ да му оказват помощ да заплати.

„ Е, откакто се ожени негов братовчед, който дава конференция в компания за озеленяване и съвсем мастурбира във кино лентата за Борат, Руди Джулиани най-сетне се подхлъзна “, пошегува се господин Майерс в шоуто си в понеделник вечерта.

След като популяризира неоснователни изказвания за изборите през 2020 година и клеветата на двама чиновници на изборите в Джорджия, господин Джулиани към този момент е наказан от арбитър да заплати повече от $148 милиона обезщетение на двете дами.

Сет Майерс пече Руди Джулиани за $148 милиона разпореждане за клюка

The някогашният юрист на Доналд Тръмп беше лъжливо твърдял, че двете дами са закарали куфар до изборните служби, цялостен с подправени бюлетини, с цел да се уверят, че президентът Джо Байдън ще завоюва конкуренцията.

В резултат на неговите изказвания, ищците бяха подложени на безмилостно малтретиране, закани и расистки офанзиви.

Миналата седмица четиридневен правосъден развой ги видя спечелили, защото съдията се произнесе за зашеметяващата сума за споразумяване.

Amelia Neath19 декември 2023 година 19:30
Източник: independent.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР