Остава едва седмица до най-мащабния фестивал за поп култура у

...
Остава едва седмица до най-мащабния фестивал за поп култура у
Коментари Харесай

Остава една седмица до Aniventure Comic Con 2023

Остава едвам седмица до най-мащабния фестивал за поп просвета у нас, а новините за хилядите почитатели не стихват. Aniventure Comic Con ще събере в два вълнуващи дни феновете на косплей, манга, аниме, гейминг, комикси и още доста. На 8 и 9 юли в Интер Експо Център предстоят всевъзможни занимания, състезания, шампионати и срещи с известни звезди от България и света.

Сред новообявените имена на Aniventure Comic Con е артистът Фин Джоунс. Той е прочут на публиката от голям брой сполучливи продукции, само че ролята, която го направи звезда, е тази в сериала „ Game of Thrones “. Британският артист взе участие в шест сезона от паметната поредност в ролята на сър Лорас Тайрел – един от най-опитните рицари във Вестерос и по-малък брат на Марджарет Taйрел, която по-късно стана кралица на Седемте кралства. Фин завоюва също сърцата на почитателите на филмовата галактика на Marvel с превъплъщението си в Дани Ранд – специалист по бойни изкуства със способността да борави с мистична мощ – „ Железния пестник “. Познаваме го от продукциите Iron Fist („ Железният пестник “), The Defenders („ Защитниците “) и Люк Кейдж („ Luke Cage “).

На Aniventure Comic Con ще имаме опцията да се срещнем и с един от най-успелите български артисти в интернационален проект. Юлиан Костов има над 35 функции в задгранични сериали за Netflix, Amazon Prime, HBO, SKY, ITV, C4, 20th Century Fox и филми със студиа като MGM, Paramount и Universal. Актьорът, прочут на публиката от ролята му във хитовия приказен сериал на Netflix “Shadow and Bone ” (Сянка и кости) ще участва и в двата фестивални дни и ще стане част от полемиката „ От Източна Европа до Холивуд “.

Гостите на фестивала ще могат да се срещнат и с българската актриса Климентина Фърцова, която познаваме от продукции като „ Голата истина за група „ Жигули “ и сериалите „ Белези “, „ Войната на Буквите “ и „ Вина “.

Любителите на известната просвета и проучването на всевъзможни забавни тематики пък Aniventure Comic Con и сътрудниците от Ratio изненадват с още един завладяващ посетител. Саймън Дженър прави Kосмоса по-достъпен. Той работи за издигане на световната галактическа екосистема посредством неповторимата позиция на Axiom Space като единствен снабдител на частни задачи до Международната галактическа станция. Саймън има бакалавърска степен по строително инженерство от Университета в Аделаида и магистърска степен по галактически проучвания от Международния галактически университет. Axiom Space пък създава и правоприемник – Axiom Station – непрекъсната дестинация в ниска околоземна орбита.

Сред към този момент оповестените посетители на фестивала са актьорите Том Влашиха, Стефан Капичич, Aфшан Азад и Кристоф Ламбер, илюстраторът Джим Корниш, комикс артистите Yehuda и Maya Devir и още доста. Феновете на косплея пък ще посрещнат Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay.

ANIVENTURE COMIC CON 2023 се организира с генералната поддръжка на А1 България, Coca-Cola, Sprite и Ozone.bg. Генерален медиен сътрудник е NOVA.

Билети за Aniventure Comic Con 2023 на 8 и 9 юли в Интер Експо Център може да намерите на и в мрежата на Eventim.bg и Grabo.bg.

Все още са налични както двудневни билети за целия фестивал, по този начин и специфични VIP Meet & Greet пропуски. Повече информация ще откриете на

Следете:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР