Остава един ден до крайния срок за регистрация на кандидат-депутатските

...
Остава един ден до крайния срок за регистрация на кандидат-депутатските
Коментари Харесай

ГЕРБ засили към парламента Бончо Генчев и тик-токъра Кибритя

Остава един ден до крайния период за регистрация на кандидат-депутатските листи за парламентарния избор на 11 юли. Отсега е ясно, че и този път в конкуренцията за Народното събрание ще вземат участие екстравагантни лица.

12-тото място в листата на ГЕРБ във Велико Търново бе заето от Бончо Генчев. „ Спортът постоянно е бил обвързван с политиката. Можем да бъдем потребни освен в спорта “, съобщи футболната легенда. Но същинското попадение при ГЕРБ е тик-токърът Живко Спасов от Ивайловград. Той е 10-и в хасковската листа. Общински консултант до момента. " Тик токър с над 190 хиляди почитатели в обществените мрежи и над 10 млн. лайкове на изявления " - по този начин го популяризира публично партията. Прякорът му е Кибритя. Иначе великотърновото листа ще се води от Костадин Ангелов, а в Хасково, също без изненада, преди всичко е Делян Добрев.

Подсъдимият предприемач Миню Стайков се кандидатира в Бургас посредством листата на малко известната групировка " Бригада ". Кандидат-депутат от същия район, само че посредством " Движение Заедно за смяна " (Александър Томов), е Маринела Арабаджиева, която със брачна половинка си Ветко също има огромни проблеми с правораздаването.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР