Остър коментар за президента Румен Радев направи премиерът Бойко Борисов

...
Остър коментар за президента Румен Радев направи премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Три жени го ошашавиха

Остър коментар за президента Румен Радев направи министър председателят Бойко Борисов откакто гласоподава на балотажа в София. Премиерът съобщи, че Радев пропагандира в изборния ден. На въпрос на публицист Борисов не пропагандира ли, той съобщи, че е партиен водач на партия, участваше в изборите и приказва за София, а Радев не е партиен водач.

" Аз съм водач на партията, участваща в изборите. Аз давам отговор за моята си партия. Той на коя партия е началник? Не е ли еднообразно далечен?, попита Борисов.

" Явно единствено когато той победи, единствено тогава са били почтени изборите. Един мъж обкръжен с Нинова, Манолова, Дончева, Елена Йончева, те го ошашавиха този човек, дано сме снизходителни, не му изпитвам завист. Това е знамение към него ", сподели още Борисов.

Гласувах София да продължи да пораства все по-хубава и по-хубава, сподели още министър председателят Борисов. И отсече: За мен предходната седмица завършиха изборите.

" Дадох гласа си, с цел да продължи София да пораства все по-хубава, тъй като когато аз бях кмет, Кремиковци бълваше пушек с всички цветове на дъгата. Това, което сме създали за непорочност на въздуха, тогава канализацията отиваше в Искър. Сега цялото дефиле е чисто. За мен предходната неделя свършиха изборите и ГЕРБ завоюва ", заключи Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР