Останаха само два кръга в Ла Лига и титлата може

...
Останаха само два кръга в Ла Лига и титлата може
Коментари Харесай

Решителните мачове за титлата в Ла Лига този уикенд по MAX Sport

Останаха единствено два кръга в Ла Лига и купата може да се реши още този уикенд. Три тима се борят за първото място в крайното класиране, като в най-хубава позиция сега е Атлетико Мадрид. „ Дюшекчиите “ са отпред с 80 точки, а след тях са Реал Мадрид със 78 и Барселона със 76. Поради голямата конспирация всички мачове от 37-ия кръг ще се изиграят едновременно – на 16 май от 19:30 часа. А ще направи феновете очевидци на мачовете и на трите кандидата.

Реал Мадрид има най-тежка задача и ще гостува на Атлетик Билбао. Този мач ще бъде излъчен директно по MAX Sport 4. По MAX Sport 2 ще бъде излъчен дуелът Барселона – Селта. Лидерът Атлетико пък е хазаин на Осасуна и този мач ще може да гледате по MAX Sport 3.



Освен от Испания, извънредно забавни мачове ни чакат този уикенд в Италия. Титлата в Серия А към този момент е решена, само че към момента остават доста въпросителни към местата в топ 4. Предпоследният кръг идва и с две огромни дербита в събота. Първо от тях ще е Derby d`Italia сред Ювентус и Интер. „ Нерадзурите “ към този момент са първенци, само че все пак мачът е от изключителна значимост, защото може да реши мястото на „ бианконерите “ в класирането. А то сега не е съгласно упованията в Торино. Ювентус е на 5-о място и при загуба може дефинитивно да остане отвън топ 4 и да се елементарни с опцията да се класира в Шампионската лига. Двубоят Ювентус – Интер е на 15 май от 19:00 часа и ще може да го гледате по MAX Sport 3.



Веднага по-късно, от 21:45 часа, още веднъж по MAX Sport 3, стартира и столичното дерби сред Рома и Лацио. Мачът е без изключително значение за класирането, само че обичайно дербито постоянно предлага извънредно доста страсти и предвещава представление. Лацио заема твърдо 6-ата позиция и тя ще подсигурява на „ орлите “ класиране в Лига Европа през идващия сезон. По-сериозна е интригата към позицията на Рома. „ Вълците “ заемат 7-о място и би трябвало да го удържат в оставащите 2 кръга, с цел да си обезпечат присъединяване в новия шампионат на UEFA Лига на конференциите.

MAX Sport през уикенда ще предложи представление и за почитателите на бойните спортове. В ранната неделя заран ще бъде излъчено UFC 262. Събитието ще се организира в Хюстън и в него ще бъде избран новия първенец в лека категория. За овакантената от Хабиб Нурмагомедов купа ще се бият Чарлз Оливейра и Майкъл Чандлър. Преди тях в осмоъгълника се чака и още един завладяващ дуел в лека категория – Тони Фъргюсън – Бенейл Дариуш. UFC 262 е на 16 май от 05:00 часа и ще може да го гледате директно по MAX Sport 2.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР