Остана малко повече от месец до официалното пускане на NBA

...
Остана малко повече от месец до официалното пускане на NBA
Коментари Харесай

Как NBA 2K20 разгневи феновете

Остана малко повече от месец до формалното стартиране на NBA 2K20 в продажба. Затова не се изненадваме, че от 2K, компанията, разработваща играта, ни разкриват неща към нея на час по лъжичка.
 NBA 2K20, Антъни Дейвис, Дуейн Уейд и кой ще бъде на обложката на играта
Кой ще бъде на обложката на NBA 2K20

Миналата година това беше Янис Адетокумбо, а тази ще бъде...

Вече получихме лист с рейтингите на играчите и знаем кои са най-хубавите. Нямаше особени изненади, тъй като всеки, който следи NBA, има ясна визия за това.

Тези дни обаче 2K пуснаха и филмов откъс, който би трябвало да ни запознае с геймплея на играта. Видеото с продъжлителност минута и 26 секунди несъмнено ни надъха много съществено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NBA 2K (@nba2k) на Юли 18, 2019 в 5:36 PDT

Но това е и задачата на сходен вид филмови откъси. Виждаме по какъв начин всички замени и прехвърляния са отразени и Антъни Дейвис и Леброн Джеймс са един до друг. Същото важи за другите звездни двойки - Ръсел Уестбруук и Джеймс Хардън, Кевин Дюрант и Кайри Ървинг и Пол Джордж и Кауай Ленърд.

Повечето почитатели на играта обаче останаха недоволни от два аспекта. Първият - че не виждат съвсем никаква смяна в геймплея спрямо предната версия на играта. В обществените мрежи много хора написаха, че особеното в NBA 2K20 са единствено и само прехвърлянията на играчите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NBA 2K (@nba2k) на Юли 1, 2019 в 6:11 PDT

Другото, което подразни хората, е, че на процедура липсват фрагменти, включващи актуалните първенци от Торонто Раптърс. Всъщност играчи на Торотно попадат в полезрението ни на 20-ата секунда от филмовия откъс, когато Кауай Ленърд, който към този момент играе за Лос Анджелис Клипърс, забива през няколко играчи на Раптърс.
 NBA 2K20, Леброн Джеймс, Кауай Ленърд и кои са играчите с най-голям рейтинг в играта
Кой е кралят на играта

Топ 10 на най-хубавите баскетболисти в играта

Това, че канадците останаха без звездата си несъмнено е удар за тях, само че въпреки всичко са актуалните първенци на NBA и от 2K е трябвало да им извърнат повече внимание. NBA 2K20 излиза на пазара на 6 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР