Оста Хавана – Брезово – Пхенян по определението на бившия

...
Оста Хавана – Брезово – Пхенян по определението на бившия
Коментари Харесай

Оста Хавана – Брезово – Пхенян се пропука, червената община вече има кмет от ГЕРБ

Оста Хавана – Брезово – Пхенян по определението на някогашния регионален шеф на Пловдив Андон Андонов се пропука и обичайно алената българска община към този момент има кмет от ГЕРБ. Това е Стоян Минчев, който размени определения през 2015 година Радньо Манолов от Българска социалистическа партия. Както „ Труд “ към този момент писа, Манолов беше наказан на 1 година условно и лишен за същото време от правото да заема социална служба, тъй като в качеството си на нотариус е заверявал подписи, които не са положени пред него. Целта била партидите на нищо неподозиращи хора да бъдат трансферирани в пенсионния фонд на ДСК.

След като присъдата влезе в действие, Общинската изборна комисия в Брезово отхвърли да освободи Радньо Манолов от поста, за което беше сезиран Административният съд. Той се произнесе, че това е жестоко тъпчене на закона, а Радньо Манолов изиска наказателното произвеждане против него да бъде обновено, само че удари на камък. В последна сметка подаде оставка и беше освободен, а не негово място беше определен Стоян Минчев.

„ Сбъднаха се прогнозите ми, доста по-рано от локалните избори и към този момент печелим още един кмет на ГЕРБ в област Пловдив “, разяснява регионалният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР