Особен ден очаква зодиите днес. Свързан е в любов и

...
Особен ден очаква зодиите днес. Свързан е в любов и
Коментари Харесай

Една зодия да не гладува, друга да не дава пари назаем

Особен ден чака зодиите през днешния ден. Свързан е в обич и пари.Една от тях не би трябвало да гладува, друга не трябва да дава пари назаем. Огнен знак ще се изясни в обич, земен – единствено ще флиртува.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 5 септември 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Склонни сте да обръщате внимание на всичко, което се случва край вас, а в този момент би трябвало да се концентрирайте в личните си цели. Не можете да измененията света, само че имате късмет да извършите живота си по-хубав. Това е прекрасен ден и за пояснение в обич, и за извършване на покупки.

ТЕЛЕЦ - Заобиколени сте от положителни хора, които ви предават своя мощен заряд от сила. Това е една от аргументите този ден нищо да не е в положение да ви помрачи положителното въодушевление. Разхождайте се с другари, спортувайте или флиртувайте и се забавлявайте!

БЛИЗНАЦИ - Ако желаете промени в живота си, планирайте ги в този момент! Денят е оптимален за дамите, които са способни авансово да обмислят всичко. Освен своите правила, може да се наложи да защитавайте и обичания човек, в случай че някой дръзне да опетни достойнството му. Не давайте пари назаем!

РАК - Предстоят ви значими решения, които ще доведат до огромни промени. Нещо няма да може да продължи както досега. За да не бъдете разбрани от обичания човек неправилно, разговаряйте и си изяснете добре всичко! Не експериментирайте със здравето си! Лечебният апетит може да ви навреди.

ЛЪВ - Неочаквани условия или вести ще привлекат вниманието ви. Бъдете деликатни при договаряния! Може да получите непристойно предложение. Внимавайте, не ви е ден за случки! Забежките ви ще бъдат разкрити и ще си понесете наказването. Не давайте пари назаем!

ДЕВА - Опростете стъпките към реализиране на задачите! Амбициозните ви планове ще претърпят смяна. Действията ви се съпровождат с незабавни резултати. Разширявайте своите креативен пориви, като търсите съответна среда! Обърнете внимание на хората, които участват в живота ви!

ВЕЗНИ - Нуждата от непосредственост с индивида, който обичате ви прави раздразнителни и даже малко ревностни. Ако не срещнете схващане, не прибързвайте с заключения и дейности, тъй като нараните ли го (я), ще съжалявате! Изгонете скуката с една хубава книга или среща със остарели другари!

СКОРПИОН - Най-омразната дума през днешния ден е „ би трябвало “. Трудно ще понасяте каквато и да било насила и ще сте подготвени на всичко, с цел да отбраните правата си. Гледайте въпреки всичко да не се стига до физическа кавга! Обърнете внимание на здравословното си положение! Уязвими са шията и гърлото.

СТРЕЛЕЦ - С няколко благи думи някой може да допре сърцето ви и до момента в който мечтаете, ще ви подтиква да търсите повече занимания. Не подценявайте обаче здравето си! Ако имате хронично заболяване, може да се обостри и положението ви да се утежни. Вземете профилактични ограничения!

КОЗИРОГ - Ще намерите поддръжка в фамилията си, а и в общуването за своите хрумвания. Заложете самоуверено на интуицията си, като не забравяте да анализирате всяка зародила детайлност! Въздържайте се от залагания и вложения в недвижимо имущество! Върви ви в любовта, забавлявайте се!

ВОДОЛЕЙ - Нужна ви е убеденост, с цел да се справите със дилемите, с които сте се нагърбили. Ако околните не ви поддържат, вероятността за триумф е дребна. Не си изкарвайте обаче яда на тях! Споровете няма да ви създадат по-щастливи. Носете седеф! Този кристал понижава напрежението, работи успокояващо.

РИБИ - Чувствителността ви е изострена. Може да потънете в носталгични мемоари или да се понесете на крилата на фантазиите, само че се постанова да стъпите на земята. Възможни са промени в връзките с ваш непосредствен. Опитът за изясняване на връзките е жертван на неуспех.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР