Основният ни спор с ПП е около параметрите на бюджета

...
Основният ни спор с ПП е около параметрите на бюджета
Коментари Харесай

Ето го проблемът за правителство! Горещо от Деница Сачева

Основният ни спор с Политическа партия е към параметрите на бюджета и какво можем да си позволим със средствата от данъчните приходи и Брутният вътрешен продукт. Представеното от Василев не среща поддръжка от външните специалисти и се разграничава от казаното на МФ и Българска народна банка. Това разяснява за " Твоят ден " Деница Сачева от ГЕРБ.

По думите ѝ специалистите на двете партии ще обсъдят финансовото състояние на страната. " Срещата с Политическа партия беше напълно първична, на нея обсъдихме главните визии на двете парламентарни групи. Не останахме с усещания да са се срещнали задоволително детайлно с програмата ни. Апелираме към по-всеобхватен метод към всички политики.
-->
Част от 16-те точки на Политическа партия звучат доста добре, само че нямат аргументация ", съобщи тя.Според нея ГЕРБ ще направи всички опити за реализация на мандата. " Няма причина, в случай че не получим поддръжка за първия, ние да дадем поддръжка за втория мандат. Ако имаме подобие в стратегиите и разлики във финансовата политика, няма причина да се търсят игри в подкрепите за другите мандати ", посочи депутатът.

Сачева заяви, че ГЕРБ ще помести оферти за промени в Наказателния кодекс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР