Основният акцент в речта на президента Румен Радев беше, че

...
Основният акцент в речта на президента Румен Радев беше, че
Коментари Харесай

Костадин Костадинов подгони Радев: Като него всеки може да говори! Има си правителство, да се оправя

„ Основният акцент в речта на президента Румен Радев беше, че страната е в рецесия. Той избори всички браншове, които са в рецесия, само че това може да го направи всеки българин. “  Това съобщи след клетвата на президента водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Големият въпрос е от тук насетне какво следва. Ако през предходните 5 година нашият президент беше в обтегнати връзки с държавното управление, в този момент това е неговото държавно управление. Оправдания няма и не би следвало да има за решаването на който и да е от проблемите на страната “, съобщи Костадинов.

Той посочи, че би трябвало да стартира незабавно решение на рецесиите, свързани с демографския срив и образованието на децата. Лидерът на „ Възраждане “ изясни, че значимите решения за страната би трябвало да се взимат а референдуми.

„ Например – би трябвало да има референдум за зеления документ. Това е антиконституционна мярка, която насажда разделяне в обществото. Трябва да има референдум за приемането на еврото у нас, което се насажда макар недоволството на българското общество “, добави водачът на „ Възраждане “.

На въпрос за какво депутатите от партията не са станали по време на европейския химн, Костадинов уточни: „ Няма такова нещо като европейки химн. Ако това детско осъществяване ви наподобява на химн, за мен това е обидно. Това е извънредно детско. Европейски Съюз не е страна. Обидно е на територията на Народно събрание, където се символизира българската страна да се пуска сходно нещо “.

Знамето на Европейски Съюз Костадинов дефинира като байрак на браншова организация. Според него визитата на премиера Кирил Петков в Скопие е демонстрация на уязвимост, а не на благосклонност, тъй като македонците няма да правят отстъпка от позициите си.  
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР