Основните КПП-та при входовете и изходите на град Бургас са

...
Основните КПП-та при входовете и изходите на град Бургас са
Коментари Харесай

Закопчават заподозрени за рекет в Бургас

Основните КПП-та при входовете и изходите на град Бургас са завардени от въоръжени служители на реда. По информация на уеб страницата Флагман.бг тече интервенция на ГДБОП, Криминална полиция при ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас и Спецпрокуратурата. В региона на Дирекцията беше осъществен арест на шефа на охранителната компания VTA Николай Мечков.

Според очевидци тази заран той е бил извикан дружно с юриста си за информация на бул. " Христо Ботев " 46.

Офисът на охранителната компания се намира на към 200 метра нагоре по булеварда. На излизане от дирекцията Мечков и юристът му ненадейно са били връхлетени от спецполицаи с качулки.

Той е първият от прибраните.

От близо 2 месеца Мечков не бе забелязван да паркира черния си джип Мерцедес пред своя офис на бул. " Христо Ботев " 79. Той предпочиташе да заобикаля обществени прояви. Фирмата му обаче охраняваше огромен брой увеселителни обекти и заведения за публично хранене по Южното Черноморие. Това е първата профилирана интервенция на ст. комисар Радослав Сотиров от деня, в който през предходната седмица оглави ОД на МВР-Бургас.

Служителите му чакаха светкавични рокади и уволнения на началници на РУП и браншове, само че очевидно приоритет на новото управление ще е активността на проведената престъпност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР