Основни принципи и ползи от слънцеядството Нашето Слънце може да бъде

...
Основни принципи и ползи от слънцеядството
Нашето Слънце може да бъде
Коментари Харесай

Основни принципи и ползи от слънцеядството

Основни правила и изгоди от слънцеядството

Нашето Слънце може да бъде един от най-пренебрегнатите свободни запаси, които имаме, а то може да ни отключи към духовния път и да развие съзнанието ни. Слънцето обезпечава сила, която може да ни помогне на физическо и духовно равнище. Тази публикация ще ви помогне да започнете упражняване на приемане на слънчевите лъчи – да се храните от Слънцето.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Най-безопасното време за слънце или взор към Слънцето е не повече от 30 минути след изгрев слънце и в границите на 30 минути преди залез. Това е безвредната зона. Очите ви ще вземат малко или никакви UV лъчи.

В областите на проучване свързани с 3-то око и епифизната жлеза, беше доказано - Слънцето има позитивен резултат върху епифизата.

Епифизната жлеза дружно с хипофизата се считат за основни жлези. Епифизната жлеза спомага за регулирането на цикъла на сън /събуждане и създава два доста значими хормона - серотонин и мелатонин.

Серотонинът се назовава " благополучен хормон " и се създава денем. Мелатонин, именуван още " хормон на тъмнината ", явно се създава вечер или през нощта. Производството на мелатонин, е това което ни прави сънливи. Когато спим, мелатонинът се трансформира в DMT или диметилтриптамин, който провокира сънища и други астрални пътувания.

Научният факт, че слънцето оказва помощ да се декалцира епифизната жлеза, го прави една от най-хубавите изгоди от слънчевата ни процедура. Вероятно най-известният и документиран слънцеяд е индиецът Хира Ратан Манек.

Учените от Университета на Пенсилвания оповестиха, че епифизната жлеза на слънцеядите е с размер 8 х 11 мм. Средната величина на епифизата при множеството хора е 6 х 6 мм. Това е фрапантна и явна разлика в размера и интензивността на епифиза. Епифизната жлеза естествено се свива при множеството хора, изключително след пубертета.

Д-р Мичъл Гибсън приказва за работа със Слънцето. Той споделя на своите почитатели и възпитаници по време на изявление, че Слънцето е един от най-големите катализатори за неговата еволюция и умишлено разширение. Слънчевата сила несъмнено усилва съзнанието за доста къс интервал от време.

Нека да разгледаме преимуществата на слънчевото хранене:

- Намаляване на апетита; подкрепя отслабването;

- Увеличаване на производството на серотонин и мелатонин;

- Допринася за повече душевен сили и усилва на интуицията;

- Подобрява зрението;

- Придава повече сила и жизненост;

- Увеличава потентността;

- Повишаване и развиване на съзнанието;

- Декалцира епифизата;

- Подобрява цялостното здраве.

Как да практикуваме безвредно

Слънцеядството е може би най-лесният метод да се одобри слънчевата сила. Преди да преминем през простите стъпки, с цел да започнете безвредно да наблюдавате, дано да обърнем внимание на няколко значими съвета:

- Безопасното време за съзерцание на слънцето с,, невъоръжено ” око е не повече от 30 минути след изгрев слънце и в границите на 30 минути преди залез слънце.

- Желателно е да не употребявате очила по време на изгрев и залез.

- Усмихвайте се, до момента в който гледате Слънцето. Увеличете страстите си до положение на наслада, обич и благополучие, преди да гледате.

- Слънчево хранене за 5 минути дневно е отлична слънчева процедура. Но може и да практикувате по 10-15 секунди на ден и още веднъж ще видите изгодите.

- Спрете да гледате слънцето, в случай че очите ви заболят. Възможно е да желаете да се насладите и за малко време (наблюдавайте реакциите на тялото си, извънредно удобно е да сте боси, за едно по натурално свързване с силите на природата).

4 стъпки в Слънчевата процедура

1. Излезте и стойте боси на пясъка или почвата (ако можете) през безвредното време (не повече от 30 минути след изгрев слънце и в границите на 30 минути преди залез). С лице към слънцето;

2. Усмихнете се и свободно вижте Слънцето. Поддържайте насладата и усмивката, до момента в който се взирате в Слънцето по време на безвредното време;

3. Докато се усмихвате и се взирате в слънцето, поемете въздух – вдишайте постепенно и надълбоко. Почувствайте по какъв начин Слънцето изпълва корема ви с въздух. Задръжте за няколко секунди. Издишайте през ноздрите си. Приятно, постепенно и надълбоко издишване;

4. Представете си, че се свързвате със Слънцето. Защото вие сте част от Вселената. Вижте себе си в Слънцето или си представете една енергична връзка.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР