Основната точка в програмата му е работен обяд утре с

...
Основната точка в програмата му е работен обяд утре с
Коментари Харесай

Премиерът Борисов пристигна в Берлин

Основната точка в програмата му е работен обяд на следващия ден с канцлера на Федералната република. Борисов чака поддръжка от Меркел прецизната финансова политика на държавното управление в София да бъде поощрена. Премиерът към този момент е получил утвърждението на ръководителя на Европейска комисия. Той дойде в Берлин, придружаван от четирима министри и двама заместник-министри.

Кризата в Европа може да се реши с санкции, строги правила и наказания. За това упорстват Германия и Франция. България обаче предлага да се вкарат бонуси. Те биха облекчили тези, които поставят огромни старания и съблюдават строгите финансови правила. Премиерът Борисов има ясна визия по какъв начин може да бъде поощрена България. Той чака посредством подобен бонус да се спестят на държавния бюджет от 600 до 700 млн. евро. Фактът, че Борисов е първият министър председател, който към този момент повторно ще посрещнат в Канцлерството, приказва, че той се вслушва в мнението на огромните европейски страни отпред с Германия.

Веднага след идването си министър председателят и министрите посетиха българската черква в Берлин. Тя е седалище на Централно- и Западноевропейската епархия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР