Основна тема на в 27-ия ден на протестите в София

...
Основна тема на в 27-ия ден на протестите в София
Коментари Харесай

Темата на протеста: Какво правим утре?

Основна тематика на в 27-ия ден на митингите в София е утрешната колекция на партия ГЕРБ, а Отровното трио към този момент е разграничено. Докато Хаджигенов се чуди по какъв начин да събере хора, тъй като не му се получава елементарно блокирането на автомагистрала Марица, Минеков крещи от микрофона на жълтите павета, че палатките на протестиращите би трябвало час по-скоро да осеят пътя от Орлов мост до Капитан Андреево.

Протестът се чуди по какъв начин да вгорчи живота на ГЕРБ на утрешната им националната конференция, в която се чака Борисов да изясни пред съпартийците си за какво няма да подава оставка и какви са партийните му проекти.

Протестиращите обаче отхвърлят да повярват, че ГЕРБ има други проекти, разнообразни от техните. Един твърди, че се надява съветниците на премиера да го вразумят. Друг реши да разшири настояванията на протестиращите като съобщи, че единствено оставката на Борисов към този момент не била задоволителна, а трябвало ГЕРБ да мине в миманса, тъй като нямало място повече в политическия живот в България.

Протестиращи се нахъсват дружно да посрещнат Борисов на " Цариградско шосе " преди конференцията.

Докато едни чертаят направления, в палатковия лагер на " Орлов мост " се прожектират филми. Звучат гайди и тъпани. Мнозина от митинга отиват да видят какво гледат, други карат колелета, трети са довели децата, които, както до момента, играят и рисуват.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР