Основен бизнес на роднините на Васил Терзиев преди 1944 е

...
Основен бизнес на роднините на Васил Терзиев преди 1944 е
Коментари Харесай

Ето ги делата на роднините на Васил Терзиев: Изнасилване на бременни жени, убити свещеници…

Основен бизнес на роднините на Васил Терзиев преди 1944 е било шумкарството, кражби на мандри, обезчестяване на бременни дами, взривяване на църкви и най-обикновен тероризъм, а след 1944 измъчване на българската интелигенция в мазетата на Държавна сигурност, избиването на стотици хиляди българи в концентрационни лагери, противозаконните разстрели на свещеници, учители и селяни без съд и присъда, националния съд, убийства с чадъри на избягали българи в чужбина и всичкото зло, което човечеството е изобретило за последните 10000 години.
Терзиев младши след 1989 с всичкия запас на дедите си (финансов, логистичен и интелектуален) управлявали Държавна сигурност, Централен комитет на Българска комунистическа партия и Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е основал някаква софтуерна компания, през която западът е продавал на Русия програмен продукт и в следствие построил център за образование и осъществяване на курсове за софтуерни кодери в по този начин наречената академия Телерик, с изключение на бизнес триумфите му разследване на шанс, някакви персонални качества и горе изложените фактори, какво друго го прави добър претендент кмет на София?
Какво тъкмо Терзиев схваща от градоустройство?
Какво схваща от архитектура, от озеленяване, асфалтиране, ВиК. ОВИ, ПГС кадастър и така нататък и т н?
Ловя бас, че не знае разликата сред мистрия и маламашка. Гласуваме за градоначалник, а кмет на града би трябвало да е строителен инженер като Иван Иванов – най-успешния кмет на София или най-малко проектант с визия.
Не гласуваме за предприемач на годината или за внук на джелати, отрекъл се от делата на дедите си. Това се отнася и за другите претенденти, не ни би трябвало лекар, преподавател, публицист, мъдрец – би трябвало ни градоначалник, човек който може да строи, да гради и облагородява. Общината си има на щат всичко останало.
Мислете! Зомбитата са за филмите, не за действителния живот.
От профиа във фейсбук на Андрей Коваев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР