Основателят на новосформираното движение Листа Петер Пилц, което спечели 4,4

...
Основателят на новосформираното движение Листа Петер Пилц, което спечели 4,4
Коментари Харесай

Свинщина! Един От Най-Известните Депутати Лъсна В Чудовищен Секс Скандал! Моментална Оставка За

Основателят на новосформираното придвижване " Листа Петер Пилц ", което завоюва 4,4 от гласовете на парламентарните избори и ще бъде петата секта в австрийския парламент, разгласи, че връща мандата си заради обвинявания в с*ксуален тормоз против своя някогашна колежка от парламентарната секта на Зелената партия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според изказванията на Пилц, направени на конференция, четиридесетте случаи на с*ксуален тормоз против някогашната колежка, са " свободно съчинение ". Списъкът с 40 с*ксуални похищения е предаден на юридическата работа за пълноправие, оповестява електронното издание на вестник " Пресе ".

Според публични изказвания на Зелената партия това е било от дълго време известно на партията. По предпочитание на засегнатата по този случай е непокътната загадка, само че Пилц е бил осведомен за това от някогашната ръководителка на Зелените Ева Главишник.

Желанието на Пилц казусът да се обясни и направи публично притежание, са останали без следствие. Без следствие са останали до през днешния ден и настояванията на политика да се запознае с документите, по които той е упрекнат.

Петер Пилц насочи от своя страна обвинявания против Зелената партия, която не съумя да прескочи четирипроцентната преграда и остава отвън Народното събрание.

Според него умишлено е определен моментът на предоставяне гласност на случая в случай, че оповестяването на тези съгласно него измислени обстоятелства, основаващи се на водени от някогашната колежка протоколи за осъществения през 2015 година с*ксуален тормоз, не са показани и до през днешния ден нито на Пилц, нито на неговия юрист макар нееднократните претенции.

Малко преди да се състои конференцията, електронното издание на вестник " Фалтер " заяви за различен случай на с*ксуален тормоз, осъществен през 2013 година на Европейския конгрес в Алпбах против сътрудничка на Европейската национална партия, чието име е известно на редакцията.

Конфронтиран с новото обвиняване, Пилц съобщи че няма спомен за случая.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР