Основателят на Майкрософт Бил Гейтс е разкрил кога ще свърши

...
Основателят на Майкрософт Бил Гейтс е разкрил кога ще свърши
Коментари Харесай

Бил Гейтс каза кога ще си отиде коронавирусът

Основателят на " Майкрософт " Бил Гейтс е разкрил по кое време ще свърши пандемията от коронавирусната зараза, съобщи Новини.бг.

Според милиардера, в региона на диагностиката и лекуването на смъртоносното заболяване са били реализирани триумфи. Подобна била и обстановката с създаването и тестванията на ваксини.

" Заради това аз персонално считам, че по-богатите страни ще победят заболяването до края на 2021 година ", е показал Гейтс представен от американския ефирен канал CNET. По думите му останалата част от Земята би могла да пребори заболяването към края на 2022 година

Гейтс също по този начин е признал, че разпространяването на COVID-19 е върнало международната стопанска система с години обратно. " Ще е належащо време, с цел да реализираме индикаторите от 2019 година ", е показал още той.

Бизнесменът и човеколюбец е отправил рецензии към президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Според Гейтс президентът и неговата администрация не са взели навременни и съответни ограничения против заболяването.

" Големият брой на случаите се дължи и на това, че тук-там е нямало задоволителен надзор върху носителите на болестта ", коментирал още Гейтс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР