Основателят и главен акционер на компанията Amazon Джеф Безос, който

...
Основателят и главен акционер на компанията Amazon Джеф Безос, който
Коментари Харесай

Най-богатият човек на планетата сподели, че е твърде трудно и сложно да изхарчи спечеленото

Основателят и основен акционер на компанията Amazon Джеф Безос, който към сегашен ден е най-богатият човек в света, призна, че му е по-трудно да измисли по какъв начин да харчи парите, в сравнение с по какъв начин да ги печели. Информацията е на Business Insider.
Милиардерът сподели, че разпореждането с персоналния финансов запас напълно не е по този начин елементарно, както би могло да се стори. „Няма по какъв начин да изхарчите толкоз пари примерно на втората вечер в ресторанта“ – означи Безос.

Безос съобщи, че към сегашен ден единственият метод за ефикасното потребление на насъбраното финансово положение е реинвестирането на капитала в огромни компании, като вложенията би трябвало да бъдат доста огромни.

Всяка година Джеф Безос влага по $1 милиард в своята компания Blue Origin, която създава галактически транспортен съд за екскурзии в орбиталното пространство. „Много ми провървя, че имам напълно съответна задача с Blue Origin. Мисля, че това може да се окаже доста значимо за цивилизацията“ – съобщи милиардерът.

Безос сподели още, че дребна част от парите си е дал за отпуск в Норвегия с жена си и четирите си деца. Освен това, предприемачът даде към $12 милиона за реновиране на парцелите си във Вашингтон.

Към сегашен ден финансовото положение на Джеф Безос е в размер на $131 милиарда . През месец януари Bloomberg разгласи Безос за най-богатият човек на планетата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР