Основателят и генерален директор на компаниите SpaceX, Tesla и Boring

...
Основателят и генерален директор на компаниите SpaceX, Tesla и Boring
Коментари Харесай

Thud е новият хумористичен междугалактически проект на Илън Мъск

Основателят и общоприет шеф на фирмите SpaceX, Tesla и Boring Company Илън Мъск разгласи основаването на комичната медийна империя Thud.
Както нормално, Мъск разгласи новата империя посредством Twitter. В първото известие имаше единствено една дума – „ Thud „. В идващия туит Мъск съобщи, че това ще бъде точно междугалактическа империя.

Типично в собствен жанр, Мъск се пошегува, че възклицателният знак в края на думата не е наложителен. „Кристално явно е, че комедията е идната стъпка след електрическите автомобили, усвояването на космоса и основаването на интерфейса мозък-компютър. Не разбирам, по какъв начин по този начин никой не вижда това“ – сподели предприемачът.

Твърде мъчно е да се познае, по кое време Мъск се майтапи и по кое време приказва съществено. В края на месец декември 2016 година Мъск се оплака от тапите в Лос Анджелис и сподели, че ще копае тунели. Тогава всички възприеха тези думи за смешка, само че по-късно той основа компанията The Boring Company, която стартира да строи подземни автомагистрали.

Другият занимателен план на Мъск е „Най-безопасната огнехвъргачка в света, която обезпечено ще оживи всяка вечер“. Шега. Но от тази смешка компанията продаде 20 000 огнехвъргачки и завоюва към $10 милиона.

Поредният план на Мъск може да се окаже напълно действителен. Миналата година милиардерът нае основния редактор на някогашното сатирично издание The Onion Коул Болтън и изпълнителния редактор Бен Бъркли. Сега и двамата работят върху някакъв конфиденциален план, дружно с някогашните си сътрудници.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР