Основателката на центъра Мая Бонева – Mahama и нейният екип

...
Основателката на центъра Мая Бонева – Mahama и нейният екип
Коментари Харесай

Mahama Life’s School започва партньорство с телевизионната звезда Виктор Стоянов

Основателката на центъра Мая Бонева – Mahama и нейният екип ще обединят сили с най-популярния български ерген в основаване на рецептата за най-благоприятен баланс и естетика в общуването сред мъжете и дамите

 

Българският център за личностно развитие  започва дълготрайно партньорство с телевизионната звезда и известен фитнес инструктор Виктор Стоянов, по-известен като Ергенът. Опитният коуч и създател на центъра Мая Бонева – Mahama и нейният екип ще обединят сили с риалити звездата в търсене на рецептата за реализиране на най-хубавия баланс и естетика в връзките сред мъжете и дамите, както и за реализиране на изцяло личностно израстване.

Освен другия житейски опит и знания, общият план сред тях ще сплоти и другите гледни точки на мъжа и дамата, предлагайки един по-цялостен взор към голям брой проблеми, зараждащи сред двата пола и построяването на постоянна и удовлетворяваща връзка. Като първа стъпка в границите на колаборацията сред тях Виктор Стоянов ще премине коучинг програмата на Mahama Life’s School.

„ Виктор идва в Mahama, както с цел да работи с нас над себе си, по този начин и с цел да изградим дружно като сътрудници един общ план. Той към този момент се е потвърдил като притежател на правила, галантност и полезности на благородник и стремежът му е да разпространява тези полезности измежду младото потомство. Една идея, която може да способства за основаването на по-добра среда и общество в бъдеще. Аз самата споделям тази цел и от години организирам образования, ориентирани към ефикасна връзка и по-добро схващане сред двата пола. Сега с Виктор си подаваме ръка за взаимен план, в който ще слеем нашите гледни точки, употребявайки моята експертиза и професионална аргументация и неговия характерен на практика опит и хрумвания. “ – споделя Мая Бонева, създател на Mahama’s Life School.

Професионалист с над 17 годишен опит в разнообразни коучинг практики, тя се е посветила на устрема да спомогне за по-хармоничното другарство сред половете, без изпадане в крайности и без нарцисизъм. Създаденият от Мая Бонева център е първото по рода си у нас място с повсеместен метод към личностното развиване, сплотяващо всички аспекти на мозъка, духа и тялото. В него работят сертифицирани експерти с дълготраен опит в области като лайф и бизнес коучинг, невро-лингвистично програмиране, квантов биорезонансен фийдбек, нейрографика, хомеопатия и редица други сфери. Центърът предлага както самостоятелни сесии, по този начин и комплекс от услуги за справяне с всевъзможни житейски обстановки – страхове, блокажи, контузии, паник офанзиви, липса на обич, превъзмогване на загуба и разлъка с непосредствен, незадоволство от живота, стрес и напрежение, нови бизнес или личностни цели за развиване.

Добавяйки към експертизата на центъра богатия боеприпас от действителни обстановки, изживяни от Виктор Стоянов, опита му от персоналния живот и от предаването, както и неговата неповторима мъжка позиция, Mahama Life’s Schoolще онагледи още повече опциите си за решение на разнородни житейски проблеми сред мъжете и дамите. Сблъскал се с многочислени провокации в общуването с дамите, Виктор признава, че не е бил подготвен за доста от тях. Това е в основата и на неговото предпочитание да напише книга и да надгради опита си в практични препоръки и взаимен курс с Мая Бонева и Mahama Life’s School.

„ Първоначално бях песимистичен и си мислех, че коучовете са някакви лекари, само че при срещите ни с Мая открих, че това въобще не е по този начин. Коучът е треньор, който ти демонстрира доста неща, които ти самият няма по какъв начин да откриеш за себе си и ти дава насоки, което е доста значимо. Също както професионалният състезател извършва това, което му се споделя от треньора, гласоподава му доверие като на експерт и знае, че те гледат в една посока и имат една обща цел “ – споделя Виктор Стоянов във връзка новото партньорство. Вече няколко седмици той е участник и в тримесечната самостоятелната стратегия за личностно развиване по метода Mahama. Тя е ориентирана към реализиране на цялостна промяна на всички равнища – разум, дух и тяло – и е авторска разработка на Мая Бонева.

„ Виктор е откровено стимулиран да преоткрие своите благоприятни условия, да се срещне със своите съпротиви и да развива уменията си. Затова ние видяхме в него освен съвършения участник, а и съвършената допълваща част към нашия екип “ – прибавя още Мая Бонева.

Тя и Виктор Стоянов занапред ще издават любопитна информация за своето партньорство в обществените си канали:

Фейсбук

Виктор Стоянов – 

Мая Бонева  – Mahama Life’s School 

Instagram

Виктор Стоянов – 

Мая Бонева – Mahama Life’s School – 

Официален анонс на взаимното им партньорство, можете да видите тук – 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР